MINI-SESSIONER I ROSKILDE KONGRESCENTER DEN 31. AUGUST - 1. SEPTEMBER 2024 KAN NU BOOKES (INKL FRIBILLET)

louise vejrudsigt

Hej alle,
Så er der ikke længe til vi ses på stand 34 ved ETOS helsemesse i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, det er allerede i næste weekend!

Jeg har den astrologiske grundbog med samt bogen om synastri (lær at forstå relationer i dit liv med astrologien) med, de kan købes ved standen ligesom det er muligt at booke en minisession, hvor vi ser på hvilke livstemaer der er aktiveret i dit horoskop i disse år eller hvad du har lyst til at snakke om :)

BOOK DIN MINISESSION NU


Lige nu er det muligt at ønske en tid til session, så ønsker du at forhåndsbooke kan du skrive til mig under ”kontakt” på hjemmesiden om du ønsker lørdag eller søndag samt formiddag eller eftermiddag. Det gør du lige her: https://www.louisefalkenberg.dk/kontakt eller sender en mail på louise@universalgoals.dk.

Prisen er 300,- (20 minutter), som betales online inden (jeg sender link sammen med din bookingbekræftelse). Mobile pay er også en mulighed.

Du kan også komme på dagen, for der er selvfølgelig ledige tider til messens gæster generelt også, der kan bare være lang ventetid så hvis du ved, at du vil have en session og vil planlægge efter det – det er en af de sidste chancer for minisessioner i år – så book på forhånd. Har du booket og betalt en minisession på forhånd får du en fribillet til messen til en værdi af 70,- med i prisen (gælder for de første 8 personer).

Jeg holder også foredrag søndag den 1. september kl 13-13.45 om astrologien resten af 2024 og i 2025, læs mere her:
https://etoshelsemesser.dk/foredrag-roskilde-2/

Læs om messen her: https://etoshelsemesser.dk/roskilde2024/

God dag,

Louise Falkenberg


Kategorier