FULDMÅNE I VANDMANDEN, DEN 19.8.2024. DET NYE NORMALE.

Blue Modern Virtual Game Reality Youtube Intro (3)

Jeg skal love for, at fremtiden er landet. Årets mest foranderlige fuldmåne er her, og den ville ikke være Vandmanden værdig, hvis ikke der foregik en masse ting på en gang omkring den.

Mandag den 19. august 2024 er alt andet end en normal dag. Omkring fuldmånen er så mange aspekter, at jeg kun kan se det som nødvendige fødselshjælpere mod en forandring, der måske ellers aldrig ville have fundet sted.

Vandmandens progressive ry til trods, er det nemlig et fast tegn. De faste tegn er Vandmanden, Løven, Tyren og Skorpionen. Alle fire har som opgave at holde fast i tingene. Det er jo godt for vedligeholdelse og evnen til at kunne stå noget igennem. Det er ikke godt når og hvis noget er blevet stædigt og stagneret.

En fuldmåne indikerer, at bægeret er fuldt. Cirklen sluttes, og i Vandmandens tegn kan vi med et kvantespring befinde os i en ny fremtid. Fortiden opløser sig som havde den aldrig eksisteret. Fordi Solen og Merkur er i Løven, Pluto er i Vandmanden og Uranus i Tyren bliver det hele på en eller anden måde holdt fast i et skruestik. Der kværnes og ”tvinges” måske endda til denne her fødsel ind i en ny fremtiden og pludselig er vi ude på den anden side efter en ikke nødvendigvis udramatisk proces.

Det er enormt stærke kræfter, vi her har med at gøre. Ingen undslipper evolution, og i det her tilfælde kan det nemt være gennem en form for revolution. Fordi der sker så meget på en gang, kan vi meget vel senere opdage, hvor vigtige hændelser og nye begyndelser, der skete på netop dette tidspunkt. Det kan også være banebrydende opdagelser, opfindelser eller ny teknologi.

På mange måder tror jeg, at de nye versioner af os selv og de nye tidslinjer for længst er sat i gang. Nu skal de bare fødes på jordisk plan. Derfor er det måske bedst bare at lade brikkerne falde hvor de vil, hvilket ikke nødvendigvis indikerer et endeligt udfald. Merkur er også retrograd og vi er på vej i eklipse-sæson, hvilket indikerer skæbnebestemte begivenheder.

Endelig skal vi også lige tilbage og lukke den Pluto-proces ned. En fuldmåne så potent som denne lyser nattehimlen op på samme måde som de projektører, man bruger på et stadion i mørke. Puff og pludselig står alt klart, man ser fremtiden helt tydeligt. Det kan være fysisk, det kan være mentalt og det kan sagtens være i drømme, visioner og meditation med Neptun så sent i Fiskenes tegn. Der kan være (flere) vanvittige verdensbegivenheder, der udløser for forståelse for hvor vigtigt det er at få lukket det gamle liv helt ned.

Det her slutter nemlig også en tidligere måde at leve på og med den slutning kommer selvfølgelig nye, spændende begyndelser.

Det, jeg godt kan lide ved Vandmandens tegn er autenticiteten. Tingene burde stå rimeligt klart, især hvis vi har hjertet med som Løve-placeringerne indikerer, men det betyder ikke nødvendigvis at det hele er let at få til at passe sammen.

Måske er det det, der er problemet for de fleste. Vores hjerte er aktiveret, og nu skal vi se hvordan det kan passe ind i vores fremtid. De firkantede klodser skal måske i det runde hul og de trekantede brikker i det firkantede hul.

Det ville ihvertfald ikke være særligt Vandmandsagtigt, hvis det ikke var en unik måde at gøre noget på. Det er her ”fremtiden” kommer ind i billedet. En ny, anderledes, progressiv og innovativ måde at gøre tingene. Mærkeligt og måske kontroversielt, men det føles rigtigt. Hvis vi virkelig tillader os at mærke efter, føles det nok meget, meget rigtigt og en lille smule sjovt. Spøjst. Hmm, det havde jeg ikke set komme – lad os se hvad der sker.

Hånden på hjertet, så prøvede jeg at være diplomatisk omkring aspekterne i den forgangne uge, men er du helt hindbær hvor var det nogle udfordrende energier og der var mange af dem. Denne her tid er måske helt almindelig for de bevægelige tegn (Fiskene, Jomfruen, Tvillingerne og Skytten), men for de førnævnte faste tegn (eller vores placeringer her i horoskopet) kan det være meget, meget forstyrrende. Forandring er nu sjovere at tale om eller kigge tilbage på end at stå i den.

Den er dog nødvendig for, at det hele ikke stagnerer. Det er nødvendigt at få en ny normal, fortæller fuldmånen.

Normalt er der intet der er her, slet ikke i starten af næste uge.

Til gengæld er det sandt.

Det er vores nye normale.

Louise

Er du Guldmedlem kan du i databasen under ”månedshoroskoper august 2024” se hvilket livsområde der aktiveres for dig ved fuldmånen. Læs for din ascendant for at vide, hvad der allerede ligger i kortene og for dit soltegn for at se hvor du selv kan bruge ressourcer på at udvikle dig yderligere. Månetegnet indikerer primært en indre oplevelse der sjældent vil have et udfald i form af fysisk manifestation.

Ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen og tilmeld dig her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/ 

Kategorier