MERKUR I LØVEN, AUG-SEP 2024. SUKKER, SALT ELLER SIRUP?

Pink And White Minimalist Valentine's Day Cake Ideas YouTube Thumbnail

Hold nu helt blomsterfestival, hvor sker der meget for tiden. Jeg kan næsten ikke følge med og det tager til over weekenden.

Jeg synes dog også, at det er interessant at få så mange forskelligrettede energier på en gang, der samtidig alle stiller os de store spørgsmål:

Er det det her, jeg vil?

Skal min fremtid se sådan her ud?

Merkur retrograd er trillet tilbage i Løvens tegn, og Løven handler om livet selv. Derfor er det de helt store spørgsmål, der er oppe nu, og de kulminerer med året mest futuristiske fuldmåne mandag aften.

Det er godt med lidt Løve-energi til at booste slutningen på Løve-sæsonen, synes jeg. Med Venus og Merkur i Jomfruen kan det helt blive lidt for praktisk og lidt for intellektuelt. Nå, hvad mangler der der og hvad er ikke godt nok der. Det er i og for sig fint nok mens Saturn i denne uge alligevel bremser os, når vi vil noget for hurtigt og for tidligt, men det er da ikke sjovt at bygge sin fremtid på.

Sjov, glæde, kærlighed og kreativitet skal der være, hvis vi skal leve livet. Der kan være forsinkelser på dem, måske er det ikke muligt for os lige at gøre noget i nuet. Saturn bremser lige nu alt, der ikke er en del af et større billede. Hvis vi ikke lige kan tage til den fest eller lige have den affære er det fordi det ville ødelægge vores fremtid. Derfor kan der være forsinkelser, og som lovet tidligere på ugen er der store præmier til vinderne hvis vi kan holde fokus på et godt resultat i fremtiden.

Vi må tackle kærlighed, romantik, passion, nydelse, sex, kunstnerisk udfoldelse, hobbyer eller hvad det måtte være på en mere moden måde, så igen – er der noget vi ikke får nu, er der bremseklods på er det fordi kagen ikke er færdigbagt. Det går for stærkt eller hører ikke til vores fremtid. Venus er også penge, så det samme gælder hvis vi ikke sælger vores kreative og kunstneriske projekter, f. eks, og hun møder også Saturn i opposition senere på ugen.

For nogle kan det dog også være omvendt. Hvis der har været for lidt sukker, kage, sex og kærlighed, hvis prisen på ens kreativitet er sat for lavt forhandler energierne her med hinanden. Om der skal mere salt eller sukker til afhænger af ens individuelle situation. Er der for meget sirup eller måske slet ingen?

Hvis der er en mur mellem det, man ønsker sig kan man se på om man er disconnected. Det gælder også, hvis man ”har det hele”, hvis glansbilledet med familie, hus, biler, børn, rejser eller hvad ved jeg er manifesteret, men man ikke føler det.

Det er fordi hjertet mangler, siger Merkur i Løven. Det er ikke den rette frekvens. Hvis ikke livsenergien, hvis ikke kærlighedsfrekvensen stråler indefra og ud, bygger vi bare med klodser uden liv i. Ydre omstændigheder er utilfredsstillende fordi de indre er, og i Løve-energi er det en dødssynd at skabe noget uden liv og hjerte. Om man vil gøre noget ved det eller ej er op til en selv, men det er åbenlyst og denne Løve-Vandmand-akse skal vi være på i mange år, så det går ikke væk foreløbigt, hvis vi har bygget noget uden liv, hjerte og kærlighed.

Mars og Jupiter startede i går en 2-årig cyklus i Tvillingernes tegn, hvilket gav os et megaboost. Det handler også om det her med at have det sjove, spændende og alt det gode i livet – men igen ser vi, at det må være på en mere moden måde for os alle sammen. Det kan man også opleve med sine børn eller børnebørn for tiden.

Lidt mere sjov og glæde får vi dog med Merkur tilbage i Løvens tegn – også mere selvoptagethed – og selv om tingene ikke kan lade sig gøre lige nu, så vil vi senere se hvorfor det var for det bedste og sikkert være meget taknemmelige for et bedre udfald. Det handler dog kun om os selv og er kun os selv, der kan skabe det.

Er du Guldmedlem kan du i databasen under ”månedshoroskoper august 2024” se hvilket livsområde der aktiveres for dig her. Læs for din ascendant for at vide, hvad der allerede ligger i kortene og for dit soltegn for at se hvor du selv kan bruge ressourcer på at udvikle dig yderligere. Månetegnet indikerer primært en indre oplevelse der sjældent vil have et udfald i form af fysisk manifestation.

Du kan også se under ”Jupiter i Tvillingerne” i databasen hvor du har fået en ny 2-årig start og et kæmpe energiboost frem til november 2026.

Louise Falkenberg

Ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen og tilmeld dig her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/. Husk at downloade app´en så du har det hele ved hånden hele tiden.

Som Guldmedlem kan du læse om Jupiter, der har fået et Mars-boost i Tvillingerne her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/100807-jupiter-i-tvillingerne-maj-2024-juni 

Kategorier