OL 2024 SET MED ASTROLYMPISKE BRILLER.

ol

OL i Paris 2024 når til vejs ende i aften, og da jeg ikke nåede en sportsastrologisk analyse inden legene kan vi jo se på, hvordan det er gået i forhold til energierne generelt.

OL 2024 skuffede ikke i forhold til, at vi står i Drageår med Jupiter i Tvillingerne og den Nordlige Måneknude i Vædderen. Det er et klassisk vinderår, hvor der som regel bliver sat mange rekorder og vi ser legendariske begivenheder, hvilket vi også så denne gang.

Jupiter i Tvillingerne sørgede for masser af memes, hvilket der var mere end nok materiale til. Samtidig er de ydre planeter på deres sidste grader, meget skifter i 2025 hvilket er grunden til at så mange stopper deres karriere. Det vil være gennemgående resten af året, ikke kun i sportens verden, også i vores eget liv.

Lad os se på OL, og vi starter selvfølgelig med det sjove.

I det mere underholdende hjørne var en Stenbuk til sit 3. OL, nemlig Yusuf Dikec fra Tyrkiet, der vandt sølv i 10 m luftpistol. Cool, calm and collected gik han ind uden udstyr, løftede sin gun og satte den lige i pletten. Han blev et instant globalt meme og skabte en helt ny stand, mange kopierede på vinderskamlen efterfølgende (se memes og billeder længere nede).

Franskmændene er kendt for deres baguettes, og det blev stangspringer Anthony Ammirati også da hans egen ”baguette” rev stangen ned hvilket gjorde, at han ikke kvalificerede sig. I Løvesæson og et 10. hus profektionsår kan man hurtigt blive verdenskendt, hvilket også skete. Med en Merkur og Jupiter i Løven går det virkeligt stærkt, den globale memefabrik kom et øjeblik på overarbejde.

Personligt tror jeg ikke, at denne cockblock bliver noget problem for ham og hans cock au vin. Han er allerede blevet tilbudt en rolle i en pornofilm (hvilket hans horoskop er ganske fint for), og sikkert flere millioner nye følgere worldwide. Næste gang må han dog undgå at tage sin egen stang med.

Generelt var der virkeligt meget fokus på mændenes buler, hvilket må tilskrives den Nordlige Måneknude i Vædderen. Jeg ser det dog også som, at Chiron er ved at være færdig efter 7 år i Vædderen, der udløser mændenes genoprejsning. Som vi talte om i starten af året, er 2024 mændenes/det maskulines år.

I bokseringen skabte hankønnet også stor polemik hos kvinderne, da Imane Khelif fra Algeriet vandt sin vægtklasse efter at have kørt hen over sine modstandere med sine tydelige muskuløse fordele. Khelif blev udelukket fra VM i 2023 efter en test, ingen ved hvad har afsløret, men den handlede antageligvis om hvorvidt hun kromosommæssigt er hunkøn eller ej.

Det kunne dog også være, at de bare opdagede, at hun er Tyr. Tyren er det fysisk stærkeste tegn, især omkring hals, nakke og skuldre. Det er den anden muskuløse finalist, Yang Liu i øvrigt også, de er begge født i maj måned. Det er derfor Tyre er formet som popcorn.

Det bliver interessant at se hvad det ender med, for ligesom vi så det i gymnastik hvor en amerikansk medaljetager tidligere i dag fik frataget sin medalje grundet en beregningsfejl (Merkur er retrograd), kan vi også meget vel se andre resultater blive omstødt når vi kommer længere hen i august måned.

Ifølge OL-reglerne har Tyrebasserne altså vundet henholdsvis guld og sølv på helt fair og firkantet vis, men det bliver nu spændende at se om vinderen af Tour de France 2024 bliver en motorcyklist, der identificerer sig som cykelrytter eller sådan noget.

Tilbage til OL må vi også lige kigge på den australske soccer mom, der havde kvalificeret sig til den nye disciplin Breaking (breakdance), og som tog hele internettet med storm. Det blev desværre primært en shitstorm da hun havde en fest, men var totalt malplaceret og scorede lige præcis 0 points da modstanderne var meget dygtigere.

Med en Pluto-kvadrat til sin Jupiter havde Rachael Gunn en klassisk forstørret vision eller version af sin kunnen, og med et horoskop der stort set kun består af Jomfru- og Skytteplaceringer ser vi her den lavere udviklede version af de to tegn, hvor der bliver holdt på at man er bedst og at man har ret. Selv om hun er totalt til grin worldwide har hun været ude og forsvare sig selv, og mener at hun er en fantastisk, misforstået kunstner. Det er altså alle andre, der er noget galt med ligesom når alle de andre kører den forkerte vej på motorvejen.

Energimæssigt minder hun mig om J K Rowling, der skrev Harry Potter-bøgerne, men i dag nok mest er kendt for at sige ufatteligt dumme ting i offentligheden. Hun har også 5 planeter i Jomfruen og en MC i Skytten, og er blind for omverdenens feedback.

Jeg har oplevet det med en del klienter også i eller på vej mod en tilværelse af lavere og lavere kvalitet fordi arrogancen vinder. Har man selv udprægede placeringer i de to tegn og ens fysiske liv ikke er en meget klar 1:1 manifestation af ens indre liv/visioner – også kendt som kognitiv dissonans – er det en virkeligt god ide at sluge sin sandhed, lytte til omverdenens åbenlyse og måske lydløse feedback og ændre på en livsfilosofi der tydeligvis ikke virker inden det er for sent og man spinner rundt som en anden klovn på en eller anden Olympisk platform.

Vi skal også lige kigge på Danmark, der jo ligger i nogle rigtigt gode energier for tiden. Der blev flotte medaljer, selvfølgelig toppet af håndboldkvindernes OL-bronze og håndboldherrernes OL-guld som på fantastisk vis blev taget hjem her til aften. Jupiter er i Tvillingerne, som hersker over hænderne og Danmark er et Tvillingeland så vi havde lidt ekstra medvind hvilket vi i øvrigt også har i 2028! Venus og Uranus vil til den tid være i Tvillingerne, hvilket er favorabelt for Danmark.

Ved OL i Los Angeles i 2028 er der traditionen tro nye sportsgrene på programmet ligesom det nok på mange måder vil være en mere futuristisk version af Paris 2024. Astrologisk har vi selvfølgelig også helt andre transitter til den tid, men et OL så farverigt, sexy, humoristisk og legendarisk som det vi har set her i 2024 tror jeg ikke vi kommer til at se foreløbigt.

OLuise Falkenberg

(se alle billederne på Facebooksiden: https://www.facebook.com/LouiseFalkenbergDk )

ol1

 

ol 2

 

ol 3

 

ol 4

 

ol 5

Kategorier