DEN 29. GRAD I ASTROLOGIEN. EKSPERTISE, BERØMMELSE ELLER LIVSKRISE?

White Woman Fantasy Wattpad Book Cover (1)

Der er mange vigtige punkter og forbindelser, der kan være gode at kende i sit horoskop udover det grundlæggende, og en af dem er den 29. grad. Her kan du læse, hvad det betyder.

Alle tegnene dækker over 0-29 grader (da den 30. grad indikerer skiftet til 0 grader af det næste tegn), hvilket er væsentligt for modenheden eller potentialet for udvikling, når det kommer til dette tegns egenskaber. I de første grader er man en ”begynder” og de sidste grader ”eksperten”. 0 grader i sig selv kan derfor også være en afgørende eller vigtig placering, da man her starter en helt ny karmisk cyklus.

Den 29. grad er også kendt som den ”anarektiske grad”. Har man en planet, asteroide eller noget som helst på den 29. grad er det værd at lægge mærke til hvad den handler om, hvilket tegn den befinder sig i, hvilket hus/livsområde og hvilke aspekter der dannes til den, både i fødselshoroskopet, komposithoroskopet (en relations eget horoskop) og i transit (når planeterne kommer på besøg på dette område i løbet af ens liv).

Det er altså på den 29. grad, at vi absolut skal lukke den cyklus og søge at opnå det potentiale, der findes her. Det er ikke ualmindeligt at opleve kriser i den forbindelse med og på det livsområde, hvis man ikke gør det og det er her astrologien kan hjælpe til at udvide ens bevidsthed ved at belyse de områder for det vil være tydeligt i ens liv i praksis.

Nogle gange vil det være i løbet af hele ens liv – det gælder, hvis man har den 29. grad i fødselshoroskopet. Andre gange kan det være i en kortere eller længere periode, hvis det f. eks er i ens årlige ”fødselsdagshoroskop”, der viser temaer og potentialer for det kommende år eller andre transitter.

Vi kommer i sep-okt 2024 alle til f.eks at opleve Pluto på 29 grader Stenbukken, da vi lukker den transformationscyklus fra 2008 helt inden skiftet til Vandmanden. Som Guldmedlem vil du kunne læse hvilket livsområde og hvad det betyder for dig i månedshoroskoperne for september 2024 (udkommer medio august 2024).

Du kan læse om alle tegn og placeringer i den astrologiske grundbog (link til ebogen og det andet nederst i artiklen).

Du kan lægge dit personlige fødselshoroskop gratis på forsiden af louisefalkenberg.dk.

Har du 29 grader i dit horoskop, transithoroskop eller andet? Her kommer lidt inspiration:

Den 29. grad er ofte her man kan blive berømt for at skubbe grænserne for, hvad der er muligt.

På Netflix kan man se filmen om Diana Nyad, som med Solen på 29 grader Løven blev berømt for endelig at svømme fra Cuba til Key West som 64-årig (i 5. forsøg). Der var – selvfølgelig – massiv medie-opmærksomhed omkring dette.

Charles Lindbergh havde Jupiter på 29 grader Stenbukken. Jupiter er forbundet til at rejse og flyve.

En af mine personlige favoritter, komikeren Joan Rivers skubbede helt sikkert til grænserne for, hvad man kan kunne lave sjov med på scenen. Hun havde en Merkur-Venus konjunktion på 29 grader Tvillingerne (komik, kommunikation), ovenikøbet i Tvillingernes eget 3. hus, og hun var virkeligt hurtig på aftrækkeren.

Walt Disney havde Venus på 29 grader Stenbukken (business) i 5. hus for underholdning og børn.

Jules Verne havde Uranus på 29 grader Stenbukken og forudså ubåde, helikoptere, aircondition og andet før det blev opfundet (Uranus ser ”fremtiden”).

Mozart havde Venus på 29 grader Vandmanden.

Napoleon havde en Sol-Mars konjunktion på 29 grader Vædderen, som er ”krigstegnet”. Han var også Frankrigs første kejser (Vædderen er det første tegn, det er eller stræber altid på at være nummer 1).

Francis Ford Coppola skabte med sin Pluto (magtkampe, underverden, skyggerne) på 29 grader Krebsen (hjem, bolig, familie, slægt) Corleone-dynastiet til live i The Godfather-filmene.

Vores egen Dronning Margrethe har Merkur (kommunikation) på 29 grader Fiskene, hvor Merkur ikke fungerer optimalt i forhold til logik, data og lignende – til gengæld er den kreativ, intuitiv og humanitær, hvilket er egenskaber jeg ihvertfald forbinder med Dronning Margrethe, og som er kommet til udtryk gennem kreative og kunstneriske projekter samt empatiske nytårstaler og meget andet gennem årene.

Dronning Margrethes søn, nu Kong Frederik har Venus på 29 grader Krebsen, og har udover at fostre en smuk familie nu også ansvaret for sit hjemland. Krebsen hersker over begge dele.

Kong Frederiks kone, Dronning Mary har hele to placeringer på 29 grader, nemlig Jupiter (held, lykke, vækst) på hjemmebane i Skytten (udland, læring) og Saturn i Tyren, hvilket betyder mange ting, men her er mest relevant i forhold til at have stort ansvar (Saturn), men også restriktioner for værdier og værdifulde ting samt egen indkomst.

Der er mange, mange flere både i og uden for kongefamilien. Af de mere kendte i DK har:

Mads Mikkelsen Sol i Skorpionen og Jupiter i Tvillingerne på 29 grader, hvilket er en af mine favoritkombinationer selv om de astrologisk ikke passer sammen. Mørket og lyset møder her hinanden på en finurlig og komisk måde, der altid er interessant.

Karen Blixen havde Månen på 29 grader Tyren, hvilket indikerer ultimativ komfort i og uden for sig selv (i 9. hus for udland og åbne vidder), og Uranus på 29 grader Jomfruen i 1. hus, hvilket har givet den der skarpe sans for frihed og provokation. Hun havde også Part of Fortune på 29 grader Vægten (relationer, venusbaseret liv) i 2. hus for ejendele. Hun har i øvrigt et utroligt spændende horoskop.

29 grader er også kendt for at leve videre længe efter ens død ligesom ens horoskop gør det generelt.

Ragnhild Hveger svømmede derudaf med Merkur (bevægelse, transport, kommunikation) på 29 grader og Arne Jacobsen drømte sig (Neptun på 29 grader) til mange smukke møbler.

Johannes V. Jensen har lige nu Pluto på sin Sol og det er 3. gang i denne måned, at hans navn kommer op i mit jordiske liv. Han havde Mars på 29 grader Vægten og Jupiter på 29 grader Løven, hvilket ville have gjort ham kendt for hvad som helst og samtidig have held med at kalde en roman for ”Kongens fald” (Løven) som selvfølgelig bliver kåret til ”århundredets roman” ligesom han vandt Nobelprisen i Litteratur for sin særligt smukke stil, hvilket vi næsten må tilskrive Vægten her. Og Løven.

Man kan blive ved og ved og ved, det er virkeligt spændende.

Har du selv 29 grader i dit fødselshoroskop? Du er velkommen til at dele din jordiske oplevelse af det i kommentarerne, hvis du har lyst. Du kan også se alle historierne på Facebooksiden her: https://www.facebook.com/LouiseFalkenbergDk/ 

Louise Falkenberg

------------------------------------------------------

Læg horoskoper ganske gratis her: https://www.louisefalkenberg.dk/horoskop

Der ligger masser af foredrag i Guldmedlemsdatabasen, bl.a hvordan du læser dit "fødselsdagshoroskop" for det kommende år. Alle foredrag er tilgængelige døgnet rundt på hjemmesiden eller i app´en. Bliv Guldmedlem her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/  

Foredragene ligger her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/62768-online-foredrag

Du kan få den astrologiske grundbog som ebog lige her: https://www.louisefalkenberg.dk/cart/151175-Astrologisk-grundbog-af-Louise (leveres med det samme i din indbakke). Bogen indeholder beskrivelser af:

Solen i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.

Månen i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.

Merkur i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.

Venus i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.

Mars i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.

Jupiter i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.

Saturn i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.

Uranus i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.

Neptun i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.

Pluto i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.

Derudover indeholder bogen beskrivelser af:

De 12 ascendanter

De 12 Måneknuder (skæbneveje)

De 12 MC/Midheaven (højeste potentiale/karriere)


Kategorier