MERKUR RETROGRAD AUGUST 2024. I OK FLOR.

Text on Retro Floral Background Instagram Post

Merkur er gået retrograd i dag, hvilket energimæssigt sender en fænomenalt placeret kommunikationsplanet på tur til fortiden, hvor alt fra ideer til projekter til fjender til venner til forsvundne breve, mails og invitationer kan komme til overfladen frem til slutningen af august.

De sædvanlige regler for MR gælder, er du Guldmedlem kan du i databasen læse hvad det betyder generelt samt hvilke to livsområder, du bevæger dig frem og tilbage imellem i perioden. Det ligger under ”månedshoroskoper august 2024”.

Merkur starter denne gang stærkt ud i Jomfruens tegn, hvor vi er i gang med at organisere, klargøre og manifestere de drømme, vores hjerte kaldte på da Merkur var i Løvens tegn i den forrige periode.

Der er dog noget eller måske nogen, vi ikke er helt færdige med så nu går vi altså fra den praktiske, ydmyge og organiserende Jomfru-energi tilbage til Løvens kreative og passionerede hjerte-energi.

Jeg kan ikke tolke det her som andet end, at der er noget der ikke er nok. Der er ikke nok passion, ikke nok tid, ikke nok ressourcer, ikke nok hjerte. Noget er simpelthen for svagt eller uinteressant.

Noget får ikke pladsen eller varmen til at gro og vækste. Det skal vi altså lige have kigget på inden vi kan gå i gang med nogle større begyndelser.

For det skal skinne og vi skal skinne. Noget skinner måske i forvejen og har potentiale til at skinne endnu mere.

Det er der nogle, der vil have et problem med. Altid. Der er folk, der tager det personligt når andre får succes.

Løven hersker over det tidspunkt af året, hvor alt står i fuldt flor.

Hvor naturen er på sit højeste, det buzzer og blomstrer og summer. Løven hersker over naturlig vækst som vi ser det i naturen. Vi ser jo ikke træerne stoppe med at vokse og brede deres grene og krone over alt fordi der står et andet træ i vejen, vel. Vi ser ikke påfuglen mindske sine fjer og gøre dem lidt beige fordi de andre fugle i fællesskabet føler sig overset.

Det er ikke naturligt.

Solen er Løvens planethersker. Skulle planeterne og stjernerne måske have et møde, hvor alle peger på Solen og synes, at den fylder for meget med al sin varme og sit stærke lys? Hvor Solen lige må dæmpe sig lidt så de mere hverdagsagtige planeter ikke føler sig ramt over at få mindre opmærksomhed?

Tænk, hvis vi naturen tog så meget hensyn, at vi kun havde halvt sollys, kedelige påfugle og blomster i ok flor. Ikke i fuldt flor, bare i ok flor. Hertil og ikke længere, resten af naturen skal også have plads.

Selvfølgelig skal vi hjælpe og støtte hinanden i fællesskab. Det er det, et samfund går ud på. Lige nu er der dog en passage for væsentlig opgradering, der kan komme alle til gode og for at gøre det, er Løven nødt til at strutte med alle fjer, max sollys og fuldt hjerte.

I weekenden var jeg til en begivenhed, hvor kun de bedste aktører var inviteret. Jeg var ikke aktør, men fik det fortalt af arrangøren.

Det var en prestigefyldt begivenhed, og det var faldet en del for brystet at de ikke var blevet udvalgt. Det er klassisk for Drageår at føle sig ladt tilbage eller i stikken, overflødig og lignende.

Det er et fremragende eksempel på dette tidspunkt at Drageåret, som nogle måske husker jeg skrev om for nylig. De bedste aktører var dem, der med Pluto i Stenbukken siden 2008 havde klatret op ad deres eget, personlige succes-bjerg. På toppen møder de så andre aktører, der har gennemgået samme proces og de går sammen i fællesskab (Pluto i Vandmanden, som vi skal til at i gang med for alvor) for at skabe noget af høj kvalitet.

Pointen er nemlig, at de bedste kan skabe fundament for vækst og kvalitet, som dem der ikke nåede lige så højt op ad bjerget så kan komme og agere på. Det er en klassisk proces mellem de to tegn, og vi vil se meget af sådan noget de kommende år.

Det er dog også helt ok at stå alene, hvis man føler for det. Løven plejer at høre til de tegn, der hellere er alene end befinder sig i falske kulisser med rygklappere og slanger i græsset.

Der sker meget i vores Løve-hus i horoskopet for tiden, og det handler alt sammen om os selv. Det gør hele året også som skrevet mange gange. Vi skal selv opgradere, selv blive mere autentiske, selv handle og beslutte ud fra vores hjertes og vores sjæls kald.

Det er ikke den nemmeste retrograd i år, men gør man arbejdet her kan det virkelig betale sig. Det kan danne et ekstra godt fundament mange år frem. Det kan meget vel være, at vi sidder med noget vi simpelthen må skille ad fuldstændigt for at sætte det sammen på en mere moderne, smartere eller effektiv måde. Måske en der passer til fællesskabet, samarbejdet eller bare har mere farve.

Noget skal sættes i system, der skal en ny plan, en ny strategi til. Det er en fremragende periode for noget, der har en lang forberedelsestid og man kan meget vel opleve, at fejltagelserne ender med at blive produktet. Det er en fremragende periode for at udvikle sig selv eller noget hurtigt ved at prøve noget forskelligt af.

Der er intet der er hugget i sten endnu. Den der ting man troede var i hus…kan meget vel pludselig befinde sig i et andet hus og er så i et tredje hus eller tilbage i ens hus når vi kommer til september, for der falder alt på plads.

Men for nu må vi skinne og vi må navigere med hjerte-energi mens vi både håndterer fortiden og nutiden.

Fremtiden er her ikke endnu. Detaljerne er ikke på plads, men når de er det går det ikke kun at stå i ok flor.

Det skal være fuldt ornat. Fuldt, passioneret kæmpeflor af den mest farverige slags.

Måske er det ikke vores Løve-energi, der er for meget.

Måske er det de andre, der er for lidt.

Louise

Vidste du, at..du kan lægge dit fødselshoroskop gratis på louisefalkenberg.dk  og her kan du se, hvor du har Løven placeret i dit horoskop

Bliv Guldmedlem og bliv klædt på til optimal navigation året rundt lige her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/

Kategorier