EQUINOX RETREAT PÅ LANGELAND 20. - 22. SEPTEMBER 2024

sukkerfabrikken

EQUINOX RETREAT PÅ LANGELAND 20. - 22. SEPTEMBER 2024
Som de fleste af jer ved, har jeg i årevis ledt efter det rette sted og de rette mennesker at afholde retreat hos. I foråret lykkedes det langt om længe og det er derfor en virkelig stor fornøjelse at kunne præsentere Equinox-retreat 2024-2025, som bliver afholdt i Adamas Centeret på Langeland fra fredag den 20. september 2024 – søndag den 22. september 2024.

I de dage har vi et stort energiskifte da det er efterårsjævndøgn (Equinox), som er en af årets store, hellige portaler. Det er derfor en oplagt weekend at forberede os mentalt og spirituelt på den næste fase, der kommer. Herfra går vi ”over horisonten”, som det hedder, hvilket betyder at vi går mod at manifestere vores succes i den virkelige verden.

Når vi står i et sjældent Drageår som dette og samtidig har en Nordlig Måneknude i Vædderen er det er afgørende øjeblik i vores liv at tage tingene til næste niveau på et eller flere livsområder. Det er her, vi optimerer fundamentet mange år frem og er en af de mest potente perioder i år.

Det er ikke kun godt at udnytte den store del af Drageåret, som er den kommende halvdel – vi har i 2025 også mange store energiskifte af den slags, hvor noget der har fyldt på et livsområde i mange år slutter og noget andet begynder for at være der på godt og ondt de næste mange år. Ved dette retreat ser vi på hvad det betyder for os alle og i vores eget liv, samt hvordan vi håndterer det optimalt.

Derudover ser vi generelt på hvordan man bruger sit unikke, personlige horoskop i praksis. Både i hverdagen, de kommende år og med et overblik over hele ens tidslinje. Astrologi kan være tungt og svært at lære i praksis, og her er det omsat til materiale og undervisning der gør, at du hele tiden har værktøjerne ved hånden mens du går gennem livet. Al undervisning og materiale er kreeret af undertegnede, og det bliver selvfølgelig som altid forklaret på en simpel, jordnær og underholdende måde. Det er vigtigt, at alle går derfra med en viden om, hvad de gør i praksis fremover.

Det er derfor også et eksklusivt retreat for at sikre, at alle får deres personlige horoskop, både for grundlæggende, det overordnede for tidslinjen (som viser de store skifte i ens liv) samt datoer og beskrivelser af de transitter, der er på vej resten af 2024 og hele 2025.

Du kan altså forberede dig på det, der kommer og planlægge efter energiernes indflydelse på forskellige områder i dit liv, hvilket er en kæmpefordel når det kommer til at manifestere et liv, der passer naturligt til ens karmiske kontrakt, skæbnetemaer og de passager man går igennem i disse år.

Astrologien ”gør” ikke noget aktivt i ens liv, men planeternes gang over himlen og lejlighedsvise besøg på forskellige områder af vores liv er en fremragende vejviser til et potentiale, vi kan udnytte – og på dette retreat lærer du, hvordan du udnytter det optimalt. Nogle bølger kan ses i horisonten, og man kan så vælge at ride på dem eller skynde sig væk. Jeg har selv manifesteret mit potentiale ved brug af mit horoskop og transitter, og har det som en fisk i vandet i mit liv. Det er trods alt sjovest, når det er på den måde.

Horoskopet viser altså et potentiale, og selv om vi hverken kan bestille drømmepartneren, drømmejobbet, drømmehuset og den slags eller skal være slave af planeternes gang på himlen, kan vi absolut godt se hvor, hvornår og hvordan vi bedst slår til for at stille os bedst muligt. Det kan også forklare, hvorfor der sker en masse på et område og ikke så meget på et andet. Astrologi brugt i praksis er fremragende kosmisk coaching.

Al undervisning denne weekend er tilpasset så det både er for dig, der er nybegynder og dig, der allerede kender dit horoskop. Alle vil få det med hjem, de har brug for.

Når vi så er så smukt og skønt et sted som her, skal vi selvfølgelig ikke kun tilbringe weekenden i klasselokalet. Noget af det, der har holdt mig tilbage fra de retreats (udover Corona og hvad der ellers er kommet i vejen gennem årene) har været at afvikle dem i samarbejde med et sted og med mennesker, jeg selv deler værdier med.

Værdier som åbenhed, tolerance og fællesskab. At alle føler sig velkomne fra start til slut, uanset om man kommer alene, i par, i grupper etc. At vi også er der for at have det rart og godt sammen, at man er fri til at være sig selv. Det har jeg fundet i Adamas-Centeret, og er derfor rigtigt glad for at Adam selv kan understøtte den del, der handler om at få integreret al den læring i kroppen og i sindet.

Derfor vil vi selvfølgelig også arbejde med kroppen, vejrtrækningen, meditation, ceremoni og de mere spirituelle og sensitive dele, der er en naturlig del af en passage som Equinox. Her er Adam mesteren selv, den del lægger jeg trygt i hans hænder.

Adams søster Mille styrer stedet med kyndig og professionel hånd, hvilket jeg selv har været vidne til adskillige gange i løbet af sommeren, hvor jeg har opholdt mig dernede. Der bliver serveret lækker vegetarisk mad tre gange dagligt, og er vi heldige vil hun måske også kreere nogle af sine berømte romkugler. Selve centeret var oprindeligt en sukkerfabrik, som er blevet gennemmoderniseret over årene og til daglig fungerer som populært kursussted.

Endelig ligger centeret jo ikke bare i nærheden af en Galakse, kunstværket med de astrologiske tegn fra 1985 (!), vi har også skov, strand, park, Tranekær-Slottet og de berømte medicinske haver lige ved siden af. Dette retreat er også et afbræk fra hverdagen og mulighed for at lade op i krop, sind og ånd.

Du kan læse meget mere om stedet, faciliteterne, Louise, Adam og Equinox 2024-2025 samt tilmelde dig her: https://www.adamas.center/events/bliv-optimalt-klaedt-paa-til-2025

Der er begrænset antal pladser, så det er ikke det bedste at vente hvis du ved, at du ikke vil gå glip af det her!

Spørgsmål? Send dem til louise@universalgoals.dk 

Vi glæder os meget til at se jer til et naturskønt retreat, hvor vi vender hjem med fornyet energi og er meget klogere på os selv og det, der er i vente som vi kan navigere optimalt i.

Adam og Louise 1

adamas 4

adamas 2

spisestue

rum

adamas 1

452294496_2821810414635483_902832985842940766_n (1)

adam 1

451463161_494293693181878_7181304411000441663_n

451470310_518679530718685_5448839475961419421_n

equinox

 

sukkerfabrikken

Kategorier