MERKUR I JOMFRUEN, JULI-SEP 2024. SÅ DANSER VI RUNDT OM EN ENEBÆRBUSK.

Green White Minimalist World Environment Day Instagram Post

Merkur trådte lige over midnat ind i Jomfruens tegn, hvilket er en meget velkommen støtte og boost til vores mentale power, handlekraft og evne til at planlægge. Merkur er ophøjet i dette skarpe tegn, så vi får også lige en opgradering i vores kommunikation, hvor vi bliver skarpere og mere effektive.

Mars har snurret lidt rundt i Tvillingerne de sidste par dage, men nu kommer der altså retning, fokus og god planlægning. Vi gør det her på denne her måde, og vi begynder at se konkrete resultater inden længe.

Hvad der dog også er interessant er, at Merkur er ved at sløve ned for at gå retrograd i starten af august. Jomfrumutter kan altså ikke halse derudaf med kost og spand som hun plejer, og det er måske godt det samme så vi ikke brænder al gummiet af på nul komma fem.

Undervejs i den retrogradperiode vil Merkur trille tilbage i Løvens tegn, hvilket iscenesætter det overordnede tema for august 2024: Vi har fokus på en skabe en hverdag eller en proces med effektive rutiner og systemer, der fører os mod succes, ja. Det er korrekt, men fordi Løven er involveret kan det ikke være farveløse resultater vi går efter. Det kan heller ikke være omverdenens version af status og succes.

Allerede nu kan vi føle en stopklods i vores iver efter at planlægge og skabe nye strategier. Hov, er det her egentlig noget jeg er passioneret omkring? Er der farve, kærlighed, passion, kreativitet og leg i det her og i min hverdag i det hele taget?

Det er bombesikkert de generelle temaer for august 2024, hvor også Saturn møder Jupiter for at tjekke ind med vores visioner og overbevisninger, og om de nu også (stadig) hænger sammen med det, vi gør i virkeligheden? Forvalter vi vores tid, penge, energi og opmærksomhed på en måde i dagligdagen, så de rent faktisk fører os mod det mål, vi er så passionerede omkring at nå?

Det er afgørende for historien, at det er vores egen passion. Ikke tid til at vente på andres mening eller sågar hjælpe nogen alt for meget, i hvert fald ikke hvis det er tungt. Bliv ikke alt for forskrækket, hvis Bengt fra receptionen overvejer at begynde til Zumba og Marianne fra regnskab er blevet interesseret i et liv som dominatrix. August er en fremragende måned at teste alt muligt sjovt af i sin hverdag, så vi måske kan danse festligt rundt om hverdagens enebærbusk i stedet for bare at gå rundt og rundt og rundt om den.

Noget bør der i hvert fald ske. Med så potente energier som det her er det en dødssynd at leve et blegt liv, der primært handler om at slå tiden ihjel.

Jeg ser Løven brøle for tiden. Det er som om den er kommet i tanke om, at den er kongen af dyrekredsen, og jeg kan samtidig godt lide Jomfruens dæmper på ilden og brølet her for den er fornuftig. Det er en perfekt tid for at huske sin power og passion, men også at være så omhyggelig i sin planlægning og tilpas fornuftig til, at man ikke brænder landsbyen eller sit eget omdømme ned i processen. At man ikke brænder binyrer, gummi eller alt for mange penge af uden grund osv osv.

I så potent en tid er det bare ikke tidspunktet at vælge kaos. På ingen måde. Vælg kærlighed, varme, sikkerhed, venskab. Uden tvivl. Vælg det bedre, det bevidste, det stærke. Det ville være aldeles vanvittigt at vælge kaos, drama og illoyalitet nu.

Og der er bare ej heller nogen grund til det. Løven vil altid være til det bedre, det varmere og det mere potente, og i det Drageår som vi står i kan der være legendariske vækstpurter mod succes på rekordtid. Det lille træ kan vokse sig stort og prangende på meget kort tid. Det er en tid for at vinde.

Flammen er tændt og vi kan med selvtillid gå mod bedre og mere farverige versioner. Jomfruen viser os, hvordan vi gør det på en smart måde, uanset om vi skal gå til Zumba, tango eller lære nye dominatricks.

Pilen peger mod at danse, synge, elske og grine rundt om hverdagens enebærbusk.

Louise

Er du Guldmedlem kan du i databasen under ”månedshoroskoper juli 2024” se hvilket livsområde der aktiveres for dig i disse måneder. Læs for din ascendant for at vide, hvad der allerede ligger i kortene og for dit soltegn for at se hvor du selv kan bruge ressourcer på at udvikle dig yderligere. Månetegnet indikerer primært en indre oplevelse der sjældent vil have et udfald i form af fysisk manifestation.

Er du ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/ som kan hjælpe dig med at navigere gennem hverdagen og livet på en optimal måde. 

Kategorier