I LØVENS TEGN, JULI-AUG 2024. KONGEN KOMMER HJEM.

Beige Gradient Event Grand Opening Flyer

Kongen er kommet hjem. Solen trådte ind i sit favorittegn, Løven, her til morgen hvilket starter en måned med fuld skrald på potentiale, kreativitet, passion og fuld ærlighed. I min optik den absolut bedste periode på hele året.

Oven på søndagens intense fuldmåne og med en Mars, der nu skyder med spredehagl i Tvillingernes tegn står vi over for en tung opstart med Pluto i opposition, men også en skinnende ny identitet, der er ved at vokse frem.

Og hvilket bedre tidspunkt end Løvens sæson til at lade noget nyt og smukt spire for senere at blomstre. Vi er i det legendariske Drageår som står for uforglemmelige begivenheder og intet andet tegn end Løven kan matche det niveau.

Løven er modig, har selvtillid og assertiv. Det er et meget ærligt tegn, hvilket hjælper os stort til at sige ja og nej til det vi føler eller ikke føler for nu. Gårsdagens fuldmåne lukkede en 15-årig tung, karmisk cyklus for os alle. En meget stor cyklus, hvilket også betyder at noget forlader os.

Folk skal i andre retninger, nye vinde blæser. Hoveder ruller mens Algol stadig ligger i ske med Uranus, og de hoveder kan bruges som bowlingkugler man kan kassere eller trille i en ny retning. Det er uinteressant for os nu hvor vi ikke længere skal spille karmisk bowling på den bane. Der er nye baner at trille på og nye kegler at vælte. Masser af strikes i vente.

Løven er ekstra fierce i år. Kongen er her og vi er ustoppelige på vores vej. Pluto stiller sig i opposition, især her i starten af ugen hvilket er som at møde en bjørn i skoven. Pluto kan nemt kvase en.

Tror man.

Men det er ikke meningen med Pluto. Pluto er vores skyggeside, det er vores frygt. Man skal altid stå rank og stå op med Plutos modstand eller mobning. Altid. Brøl igen. Brøl højere. Bryd igennem. Pluto er der kun for at hjælpe os til at blive modigere, stærkere og bedre.

Fordi Pluto bevæger sig med Vandmandens område, hvilket er befolkningen er der dog også et element af, at vores individuelle udtryk også skal være en organisk del af befolkningen, gruppen, community, fællesskab etc. Man kan kun være en del af gruppen af konger hvis alle er konger, der fungerer sammen i harmoni.

Alt det får vi masser af tid til at kigge på senere på året og endda frem til 2044, hvor Løven har en stor rolle sammen med Vandmanden, når de får stafetten fra Krebsen og Stenbukken, der er ved at være færdige med deres store skæbnecyklus.

Alt det kigger vi også på til Equinox-event den 20. – 22. september 2024, hvor der bliver rig mulighed for at lære hvilke livsområder der nu får ro og hvilke, der aktiveres i ens personlige horoskop, så hold øje med nyhedsbrevet når det bliver muligt at få plads på eventet. Du tilmelder dig nyhedsbrevet på forsiden af louisefalkenberg.dk.

Lige nu er der dog ingen grund til at begræde det, der siger farvel og forlader os. Fokus ligger på det nye og spændende med langt større potentiale. Tingene er traditionen tro blevet hvirvlet rundt i Krebsens understrømme den forgangne måned, men Krebsens udfald er ikke deterministisk. Det er snarere en mulighed for at se rigtigt fra forkert, ja fra nej, ægte fra falsk.

Læg derfor godt mærke til, hvad der her ved skiftet er skyllet op på din strandbred. En kapsel, et stykke rav, en strandvasker.

Ok. Fint nok.

Og troede man, at man ville have den kapsel, men ender med at
tage strandvaskeren med hjem, er det lige som det skal være. Der er meget der skifter retning for tiden, endnu mere i august måned, så måske troede man at det her var planen, men nu er det åbenlyst at man skal i en anden retning.

Solen er hjemme i Løvens tegn, og her følger vi vores hjertes vej. Løven er også meget stærk og modig, vi er autentiske og ærlige omkring hvor vores hjerte peger hen.

Solen elsker Løven fordi det er livet selv. Det er os, der er universets centrum i vores eget liv. Den kommende måned er bedst brugt ved at være god mod sig selv. Løven er MIG og MIT hjerte. Det er i dette tegn vi skaber noget, der kun kommer til at eksistere fordi vi har eksisteret. Vores autentiske udtryk.

Og kun VI ved, hvordan det er at være OS. Vi ved som ingen anden hvad der foregår i os selv. Hvordan livet på indersiden af kødhylsteret ser ud, hvad vejen hertil har været.

Efter gårsdagens åbenlyse karma-eksplosion og afslutning er der kun ærlighed og respekt for os selv tilbage. Hvor er det et JA og hvor er det et NEJ.

Løvens sæson handler om at få sine ønsker opfyldt. Sine vaskeægte ønsker. Derfor er fokus på nyt liv og ikke det, der naturligt forlader os.

The ego has landed.

Heldigvis.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”Månedshoroskoper juli 2024” se hvilket livsområde, der aktiveres for dig og hvordan du bedst udnytter det. Læs for din Sol og Ascendant for et mere nuanceret billede af indflydelsen i dit liv.

Kategorier