MARS I TVILLINGERNE, JULI-SEP 2024. NÅR KURT KA LI KUBIK.

Yellow Illustrated Go Kart Poster

Mars er trådt ind i Tvillingernes tegn hvilket har givet os et kæmpe boost, der kun bliver endnu mere potent når Solen i morgen går ind i sin kongemåned i Løvens tegn.

Mars i Tvillingerne er hurtig, kvik og sjov, men kan også meget nemt gå rundt og rundt i cirkler uden rigtigt at komme nogle vegne og det er ikke rigtigt noget der kan anbefales på dette tidspunkt af året. Merkur bliver ophøjet senere på ugen, men begynder derfra at sløve ned for at gå retrograd. Umiddelbart efter den er vi på vej i eklipse-sæson (forudbestemte begivenheder, der skaber kaos) og en Mars, der skal retrograd i Løvens tegn.

Alt dette skal vi selvfølgelig kigge mere på, pointen i forhold til Mars´ indtræden i Tvillingernes tegn er at den kommende uge giver en af årets bedste perioder for at få det sidste på plads. 2024 har indtil nu primært været fremadrettet energi med masser af nye projekter, ideer, oplevelser og relationer – men den cyklus begynder så småt at stilne af. I stedet skal vi nu til at se hvilke skydeskiver vi ramte plet i, om noget skal justeres eller overhovedet med videre herfra.

Drageåret er nået til det punkt, hvor det spyr ild og brænder karmiske tråde. Mars skærer ting over, og i Tvillingernes tegn er det med ord som våben. At afskære kommunikation, rive en kontrakt over og/eller selv at stoppe tanker og historier ved at 'skære dem over' er tidens tand de næste 6 uger.

Vi har hverken råd eller tid til flere af de gamle historier med offer-gerningsperson-krænker-redder og hvad de hedder alle sammen.

Tvillingerne er bedst til facts og ultrakort proces.

Ok, den person snød mig for penge. Ok. Så ved jeg det, efterfulgt af logisk handling/konsekvens.

Den person løj for mig. Ok. Så ved jeg det, efterfulgt af logisk handling/konsekvens.

Slut færdig. Skære skære.

Osv osv.

Gør ikke mere end det, det ville være vanvittigt spild af tid og konge-energi.

I det mere opløftende hjørne er Mars i Tvillingerne virkelig sjov med
sine ord. Transitten giver mental styrke og power ligesom det bare er fast forward. Det er en sprinter, man kan få en masse fra hånden på kort tid – til gengæld har den ikke stamina og nogle gange slet ikke situationsfornemmelse.

Derfor er det godt at være opmærksom på ikke at være så hurtig, at man misser detaljerne eller ikke at være så sjov, at man gør nogle kede af det. Read the room, som vi siger på godt dansk.

Mars i Tvillingerne kan godt finde på at bruge en diskussion som mental træningssparring eller endda debattere for sjov, mens det for andre kan være ramme alvor. Her vil jeg anbefale, at man tager det mindre seriøst så tæt på nogle energier, der i august kan give pludselige retningsskifte. August bliver kaotisk for nogle mennesker.

Forude venter altså en fremragende periode for at skrive, planlægge, få ideer og for mental træning, men prøv at have et formål med at bruge de mentale ressourcer så man ikke bare kører rundt og rundt i ring og tænker og snakker med alle uden retning, mening og mål. Tag ikke pludselige retningsskifte eller store nyheder alt for seriøst, Tvillingerne og retrograd har det med at lege med energierne og være lidt fræk eller kontroversiel. Det kan være en rigtig drillepind.

Vær også opmærksom på en åbenlys trang til at gøre alting hurtigere. Tale, skrive, gå, løbe og køre. Mars i Tvillingerne kan være lidt af en fartbølle. Det gælder også at skære hurtigere med knive og den slags.

Mars er i Tvillingernes tegn til starten af september. Er du Guldmedlem kan du under ”Månedshoroskoper juli 2024” i app´en se hvilket livsområde der for dig får et kæmpe boost. Ofte vil transitten kunne mærkes som en kombination af de livsområder hvor du har din Sol og din Ascendant.

Louise

Er du ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/ som kan hjælpe dig med at navigere gennem hverdagen og livet på en optimal måde

Kategorier