FULDMÅNE I STENBUKKEN, JULI 2024. VEJEN TIL GULDET.

Modern Minimalist Full Moon In The Sky Album Cover

Selv om fuldmånen i Stenbukken først er på søndag den 21. juli 2024, kan den for alvor mærkes nu. Vi startede jo vores 30-dages proces med en fuldmåne på Stenbukkens første grad for en måned siden, og er nu ved at nå til vejs ende.

Mars-Uranus konjunktionen i starten af denne uge rystede for alvor nogle ting løst, udløste adskillige pludselige U-vendinger og var overvældende for mange. De her pludseligheder er vi ikke færdige med, ved selve fuldmånen vil Merkur være i kvadrat til Uranus ligesom vi er i skyggeperiode for Merkur retrograd, der er notorisk kendt for noget eller nogle, der skifter retning ud af det blå og/eller store nyheder, der ender med det omvendte resultat senere hen.

Det har forhåbentligt være positive forandringer, indsigter og ideer for de fleste. Du kan som Guldmedlem se hvor disse transitter inkl fuldmånen finder sted hos dig – altså hvilket livsområde – i databasen under ”Månedshoroskoper juli 2024”.

Fuldmånen i sig selv er særdeles positiv. Den lukker ikke bare denne måneds cyklus, den fører os direkte til det guld vi fra sep-nov 2024 kan grave op efter 15 år med Pluto i dette tegn.

Pluto-processer er kendt for at være hardcore. En ”død” udløses (2008), transformation og healing følger og til slut er vi gennemkværnede på det livsområde, men er stærkere og mere autentiske end nogensinde før.

Ingen kan undslippe Pluto og den er lige præcis ukomfortabel nok til, at man er nødt til at gøre noget ved det. Hele den proces har vi været igennem på vores Stenbukke-placeringer siden 2008, og nu kommer den allerbedste del: Den sidste runde i karmakarrusellen er her, vi for alvor tager alle stikkene hjem. Der er ikke mere læring, healing, udvikling og transformation – tværtimod er der rå power, styrke, strategi og mulighed for at manifestere noget helt unikt på dette område, og det er noget der kan stå til evig tid.

Det er primært forpremieren til den sep-nov 2024 runde vi er vidne til i denne uge, så det er godt at lægge mærke til hvad der sker. Fuldmånen i sig selv har fænomenal hjælp fra Neptun og Uranus, hvilket giver kosmisk assistance, højnet intuition, smarte løsninger og en følelse af at være i lidt af en drøm. Den er utroligt forløsende, det er en fremragende weekend for katarsis og for at mærke sin power i fuld styrke med himlens kræfter.

For mange vil det også være relevant, at denne fuldmåne er det sidste søm i ligkisten på den cyklus, der startede dec 2019 og toppede i januar 2020. Kollektivt kendt som pandemien, men vi havde nogle vanvittige transitter på det tidspunkt der startede store healingrejser for mange af os. Tillykke, du er healet og kan nu vælge fra øverste hylde.

Jeg har selv haft fornøjelsen af transformationen af 5 Stenbukke-placeringer i mit horoskop. Jeg hørte engang, at man kommer til at savne Pluto når han er væk for det er også meget intensitet og stærk transformation. Jeg har svært ved at forestille mig det lige nu, denne Stenbuk har det fint med ikke at skulle højaktiveres igen før den Nordlige Måneknude kommer hertil i 2028, hvilket er en fænomenal transit at have.

Det vil være tydeligt, at intensiteten og fokus rykker til næste hus/livsområde (Vandmandens) i slutningen af dette år. Det er altså ikke bare sidste chance for at galoppere ind i dramaet, hvis man trænger til det (der er dog absolut ingen grund til at engagere sig længere), det er også de næste 4 måneder vi smeder vores drømme i guld.

Herefter tager vi vores hest og vores lasso og rider mod solnedgangen.

Alene.

For hele pointen omkring Stenbukken er, at det foregår alene. Det er ideen om at nå det individuelt højeste potentiale, som er det livsområde Stenbukken hersker over. Vi har nu gået den lange, tunge og hårde vej alene og går mod mere gruppe- og community orienterede tider.

Mange tager også guldet med sig og går på Stenbukke-pension. Ikke mig, nej (min MC er i Vandmanden så jeg går først rigtigt i gang nu), men i sport, politik etc. Man kan ikke blive på toppen af bjerget, det giver jo ikke mening. Det er en dead end. Energien dør når man har nået målet.

Meningen med at nå toppen for Stenbukken er at løfte blikket og kigge rundt for at få øje på de andre, der selv har besteget hver deres bjerg og nu er klar til at indgå som et led på lige fod med andre i en gruppe, der ikke bare kan være med til at gøre verden et bedre sted at være. Det er også lige en tak op på lykketrinnet for os.

Fremtiden venter, og den er ekstraordinært positiv. Med Pluto involveret kan vi ikke gå tilbage. Vi har passeret dødsriget og kan kun fortsætte herfra som vi er nu med de mennesker, der har gjort samme stykke arbejde.

Inden vi rider mod den solnedgang, tager vi dog guldet med. Fuldmånen er så venlig at skinne sit stærke lys på guldet, og for at det ikke skal være løgn har vi den smukkeste Venus-Jupiter sekstil (!) ved fuldmånen også. Det er i Løven og Tvillingernes tegn, to tegn der elsker at være i selskab med gode mennesker og at have det sjovt.

Der er lagt op til store afslutninger, ja, men også guld, sjov og kærlighed.

Vi ses for enden af solnedgangen.

Louise

Kategorier