I KREBSENS TEGN/SOMMERSOLHVERV, JUNI-JULI 2024. EVENTYR FOR BEGYNDERE.

Purple and White Illustration Playful Planner Cover Document A4

Solen træder i aften ind i Krebsens tegn, vi har sommersolhverv og sommeren er derfor officielt begyndt. Det er et interessant horoskop for den indtræden, som også er symbolsk for temaerne de kommende tre måneder frem til efterårsjævndøgn i september, når Vægten åbner portalen til efteråret.

Sommersolhverv er en af de 4 vigtige portaler i løbet af året, og i år indikerer horoskopet en sommer med mange aktiviteter – virkeligt mange aktiviteter – masser af sjov og spændende oplevelser, men at det også hurtigt kan blive overvældende.

Har man et sommerprogram, der allerede nu ser ud til at blive propfyldt kan det være værd at luge ud i eller bede om hjælp. Det er ikke en god tid for martyrium mens Saturn er i Fiskene, så ved man allerede nu at man f. eks er i sommerhus og der måske er masser af børn eller besøg etc, er starten her godt brugt ved allerede nu at uddelegere opgaver.

Der er dog også masser af gode aspekter for arbejde, venskaber, passion og sundhed. Det er også en fremragende periode for at lægge en indsats for arbejdsmæssigt at stige i graderne, men kun hvis hjertet er med. Vi kan ikke kun operere på intellektuelt plan nu hvor Krebsen har sat sig så tungt i sædet.

Det samme gælder venskaber og romantisk kærlighed. Rig mulighed for at møde masser af mennesker og få masser af indtryk, men i de fleste tilfælde er der tale om en once in a lifetime-oplevelse. Bliver eller er man forelsket kan stjernerne selvfølgelig ikke influere det, men igen – er det en illusorisk forelskelse fordi man ikke vil være alene, pga opfattet statusværdi, fordi man søger andre at udleve indre processer med etc…så spilder man nok sin tid.

I det tilfælde vil jeg anbefale sundheden. Det er et fremragende år for at booste sin sundhed i det hele taget, især fysisk, men når vi er på dette tidspunkt taler vi også emotionel, mental og økonomisk sundhed. Det er altså bare at tage et blik på sine livsområder, hvor vil jeg gerne opgradere og så gå all in på det – især her fra starten, men det skriver jeg mere om i morgen. Gør dog klar til at starte i weekenden eller senest mandag.

Månen er i Skytten (juhu) her ved Sommersolhverv-start, og igen ser vi positive aspekter omkring rejser (men vælg nu all inclusive eller lignende, lige så meget sjov og aktiviteter og minder for livet der er i disse aspekter, lige så hurtigt bliver man træt, overvældet eller lidt for fuld).

Vi kan tage aftenens fodboldkampe DK-ENG og SER-SLO som en god indikator af den kommende sommer: de har netop meldt muligt skybrud under Danmarks kamp (som jeg skrev forleden, bliver det noget rod hvor alle vælter rundt, så det er nok grundet regnen) og Serbien truer med at trække sig fordi nogle har sunget noget grimt (som jeg også skrev i indlægget: den landstræner står til at blive ydmyget, og Saturn kan stadig ikke lide offermentalitet).

Drage-år indikerer altid rekorder og med den Nordlige Måneknude stadig i Vædderen tror jeg nemt, at vi kan forudsige varme- og sportsrekorder. Det bliver en vanvittigt varm sommer hvis vi tolker det astrologisk, så igen forstår jeg ikke hvorfor VisitDenmark ikke lancerer en Costa Kalundborg-kampagne, hvor de inviterer turister fra de sydlige lande op til en afkølende ferie i Danmark. Det gjorde jeg heller ikke sidste år. Den er jo lige til højrebenet.

Det er en stor sommer for sport. OL, Wimbledon, EM, Tour de France og hvad ved jeg. Selv om det ikke er året for fjernsynskiggeri, vil det garanteret være se-værdigt. Der vil komme nogle fantastiske situationer, ren magi.

Der er altså lagt op til lidt af et eventyr, også for begyndere. Det er godt at prøve noget nyt, måske for en gangs skyld. Der er fokus på os selv (og derfor ikke partnerskaber – sorry, men jeg har skrevet det hele året), og at vi opgraderer så meget som muligt for derved også at opgradere vores nye eller eksisterende relationer efterfølgende. Det er stadig det bedste tidspunkt at fokusere på sig selv, det gælder for alle.

Mens Solen er i Krebsens tegn den første måned, er der i lige så høj grad fokus på om vi selv får vores emotionelle behov opfyldt. Det gælder især hvis vi render rundt og tager os af alt og alle. Det er her hjertet kommer ind i billedet, når Krebsen er involveret: er hjertet ikke med, bliver noget eller nogen skyllet ud i havet. Det opløses og udviskes bare, hvis man har prøvet for hårdt at passe sig selv eller noget ind i en kasse, hvor det ikke skulle være. Hvis man har lavet planer uden hjerte.

Det er måske også der, hvor vi bare endte ved et tilfælde eller af de forkerte årsager. Vi kan nemt mærke hvor hjertet er eller ikke er. Det er måske noget nyt for os at navigere på den måde, vi er begyndere i det her eventyr hvorfor vi må stå stærkt og rent og vælge fra hjertet.

Hjertet vælger næste runde og fordi denne her meget potente fuldmånecyklus venter forude (som jeg skriver om i morgen), må vi være skarpe på hvem og hvad vi investerer i. Hvem og hvad vi ikke tolererer.

Hjertets kraft mærkes som vibration gennem hele kroppen, gennem alle legemer. Det viser os 100% hvem vi vil være, hvad vi vil herfra.

Det er fint at tage ægte kærlighed med til næste niveau, når vi taler partnere, venner etc, men det er vores eventyr.

Det er vores opgradering til næste niveau, og selv om vi kommer frem som en babygiraf, der ikke kan stå på egne ben, er det vores eget, personlige eventyr det handler om.

Det er vores eventyr for begyndere.

Louise

Er du Guldmedlem kan du i databasen under ”månedshoroskoper juni 2024” se hvilket livsområde der aktiveres for dig den kommende måned. Læs for din ascendant for at vide, hvad der allerede ligger i kortene og for dit soltegn for at se hvor du selv kan bruge ressourcer på at udvikle dig yderligere. Månetegnet indikerer primært en indre oplevelse der sjældent vil have et udfald i form af fysisk manifestation.

Kategorier