FORHÅNDSBESTILLINGER TIL MYSTIKKENS UNIVERS

synastri bog

Vi nærmer os med hastige skridt Mystikkens Univers i Øbrohallen den 1. – 3. november 2024, og som mange af jer ved plejer der at komme rigtigt mange mennesker. Derfor kan det være smart at være tidligt ude, hvis du vil købe bøger eller andet.

Med hensyn til booking af minisessioner bliver der kun meget få forhåndsbookinger, og her har Guldmedlemmerne førsteret. Det er også muligt at komme med i puljen om at få en fribillet til messen, hvis man er Guldmedlem.

Mail sendes ud til Guldmedlemmer senere i dag :)

På standen har jeg:
1) DEN ASTROLOGISKE GRUNDBOG, som er en letlæselig opslagsbog, jeg har skrevet. Man lægger sit eller en andens fødselshoroskop gratis på forsiden af louisefalkenberg.dk, og kan i bogen læse om hvad alle planeterne betyder i alle tegnene, husene og med aspekter.

Fødselshoroskop lægges gratis her: https://www.louisefalkenberg.dk/horoskop

Forhåndsbestil din bog på nedenstående link og fremvis din kvittering på stand 94 på Mystikkens Univers i Øbrohuset den 1. – 3. november 2024, hver dag fra kl 10-18. Din kvittering sendes også på mail.
Bestil din astrologiske grundbog lige her:
https://www.louisefalkenberg.dk/products/200588-Astrologisk-grundbog-MESSEPRIS-250-nov

Den astrologiske grundbog indeholder beskrivelser af:
Solen i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.
Månen i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.
Merkur i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.
Venus i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.
Mars i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.
Jupiter i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.
Saturn i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.
Uranus i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.
Neptun i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.
Pluto i hvert af de 12 tegn, betydning af dens placering i et livsområde samt grundlæggende aspekter.

Derudover indeholder bogen beskrivelser af:
De 12 ascendanter
De 12 Måneknuder (skæbneveje)
De 12 MC/Midheaven (højeste potentiale/karriere)

---------------------

2) GRUNDBOG I SYNASTRI: Her kan du læse forbindelserne mellem to personers horoskoper, og få forklaringer på relationen. Hvorfor er kommunikationen som den er, kærlighedslivet, trygheden, langtidsholdbarheden og meget andet.

Som med fødselshoroskopet kan du også lægge et synastrihoroskop. Det gør du lige her: https://www.louisefalkenberg.dk/page/430040-foedselshoroskop
Synastribogen er også en opslagsbog, der forklarer forbindelserne mellem mennesker.

Bogen kan desværre ikke bruges til at planlægge eller designe den perfekte partner, men kan belyse og forklare hvorfor man har den type relation med en person og ikke med en anden. Der er fordele og ulemper i alle relationer og der er en grund til at vi tiltrækker hinanden - og den grund handler i sidste ende altid om os selv.
Alle store aspekter til Solen, Månen, Merkur, Venus, Mars, Saturn, Jupiter, Uranus, Neptun og Pluto er taget med samt Nordlige og Sydlige Måneknude (fordi det er afgørende i forhold til fremtid sammen og udviklingsprocessen) og endelig ascendanten.

Det er også muligt at gå skridtet videre og se hvilken indflydelse planeter har i den andens huse (livsområder). Det er ikke medtaget i denne bog, delvist grundet pladshensyn (der er over 500 skrevne aspekter i denne bog, som er på 472 sider) og delvist grundet det faktum, at det er mere sjældent at kende ascendant/fødselstidspunkt hos den anden person og at man derved ikke kender husene. Ascendanten er dog medtaget i bogen da den er vigtig i de tilfælde, hvor man kender den.

Forholdet mellem de ”store linjer”, som beskrevet i bogen her, er i langt de fleste tilfælde nok til at belyse eventuelle problematikker, god forbindelse, mønstre eller tiltrækning mellem to personer.

Du køber din synastribog på forhånd lige her: https://www.louisefalkenberg.dk/products/203303-Grundbog-i-synastri-MESSEPRIS-300-nov og får den udleveret på stand 94 på Mystikkens Univers i Øbrohuset den 1. – 3. november 2024, hver dag fra kl 10-18.

Profektionsbogen er trykt når vi kommer til Vintersolhverv, så man må komme på det retreat for at få den udleveret😄: https://www.adamas.center/events/bliv-optimalt-klaedt-paa-til-2025-falkenberg

synastri bog

grunbog synastri

 

Mysterious Astrology Future Teller Halloween Musical Poster

 

astrologisk grundbog shot 1

 

mystikkens

Kategorier