FULDMÅNE I VÆDDEREN, DEN 17.10.2024. FARVEL TIL VÅBNENE.

Blue Animated Greek Gods Quiz Presentation

Dagens fuldmåne ”burde” have været en eklipse, men når lige præcis at dukke sig inden. Det er godt det samme, for den slutter 18 måneders eklipse-akse med Vædderen og Vægtens temaer. Mig versus os. Balance mellem min autenticitet og behovet for at gå på kompromis.

Er du Guldmedlem, kan du se i databasen hvilket område, der lukker for skæbnebetonede indgreb de næste 9 år. Læs under ”månedshoroskoper oktober 2024” for din ascendant og Soltegn for et mere nuanceret billede.

Med fare for at være en klicheplade, der kører i rille skal vi her helst være nået frem til…os selv. Til at stå stærkt og stolt og modigt i os selv og vores sandhed. Til ikke at gå på kompromis, hvor noget ikke er sandt, ikke er ægte, ikke hører til vores højere vej.

Så langt, så godt.

Den mere avancerede lektie her er at navigere gennem livet på det, jeg kalder "indefra og ud" i stedet for det modsatte. Det er Yang-princippet, det er den maskuline energi. At min motivation kommer fra egne instinkter, at de driver mig og at det ikke er hovedet og omgivelserne, der dikterer min vej i livet. Let at forstå, svært for mange at udføre i praksis. At tage udgangspunkt i sig selv. For nogle starter den med at mærke sig selv, hvilket har været et tema i flere år.

Har vi tænkt os at tage eksamen i eliteklassen ved denne fuldmåne, skal vi her være nået frem til, at alt er som det skal være i sig selv. At intet har med andre at gøre. Der er ingen anden eller andre, der har løsningen, skylden eller nogen / noget, der kan fylde et ”hul” i os ud. Ingen. Intet.

Sidstnævnte er vigtigt for når vi forlader denne akse, går vi snart ind i Fiskenes eklipse-akse og her er længsel et stort tema. Længsel, som er naturligt i sig selv, men naturstridigt når det klistres på noget eller nogen. Det er en hårfin balance når man vil manifestere.

Hånden på hornene, så er det her ikke verdens letteste fuldmåne som jeg skrev i går. Panelet af planeter kan udfordre os hvor det gør mest ondt. For nogle handler det om healing, for andre at overkomme frygt og gå modigt mod næste kapitel. Stærkt og selvstændigt, så vi ikke i den kommende tid bliver væltet bagover af det der sker ”uden for os selv”.

Kampen er ovre, vi kan lægge våbnene herfra. Læg mærke til, hvordan energien skifter 21.30 – 22.00 i aften. Venus går i Skytten og Månen i Tyren, dog ikke uden at den har sendt et cirkelspark i bollerne på Pluto i Stenbukken lige inden. Fra kl 22 venter dog klarhed og forhåbentligt også følelsen af at kunne begynde på en frisk. Noget mere autentisk, noget vi mærker indefra og noget der på ingen måde er forceret. Også selv om nogen engang lovede nogen noget eller troede noget etc.

Skal vi trække den helt ud i universet, så har vi jo altså en del af de ydre planeter på de sidste grader, så noget kørte måske alligevel på pumperne og når der kommer en havefræser med samuraisværd som denne fuldmåne forbi, kan det sidste måske nemt skæres fra uden at det behøver at være personligt. Det er måske snarere tid til en mere autentisk vej.

Mars er også i kvadrat til Månen (det skulle jo ikke være for nemt, åbenbart), så Husted – we have a problem. For nogle er det personligt, for andre det kardinale kors (jeg skrev om i går) der er lidt af en rundkørsel, hvor energien går i 4 forskellige retninger, så man er måske så lammet at man ikke får gjort noget som helst. Måske er motivationen spredt i mange retninger, alle hiver i en og alt er for vigtigt til at prioritere over noget af det andet. Det udmatter mere end en fuldmåne normalt gør.

Er det tilfældet, så gør Månen. Gør altid Månen, især når den er fuld. Det emotionelle fundament, hvordan har man det, får man opfyldt sine emotionelle behov og skal man vælge mellem at heale sig selv eller andre skal man vælge sig selv medmindre de andre er dybt afhængige af en, som f. eks børn.

Der ville i hvert fald ikke være noget at sige til, hvis man er lidt træt af det hele. Mars-vulkanen er nået der hvor den vil i udbrud, og når det er Månens tegn Mars huserer i, er det følelser vi slås med. Familie, barndom, dybe mønstre. Der, hvor vi ikke kunne være vores vilde og aggressive og naturlige selv. Det, der har brygget noget tid ”eksploderer” og det er dejligt at få det ud, men det kan selvfølgelig også have konsekvenser.

Det er et fint tidspunkt at få en ny identitet eller at fare videre på sin vej vel vidende, at nøglen til lykken ikke ligger hos andre end en selv. At problemet ikke er Trump eller naboen eller chefen eller svigermoderen eller partneren eller eller eller. Vil man være med til at gøre verden et bedre sted at være, starter man med personen i spejlet, som Michael Jackobsen sang. Ikke ved at harcelere mod ”de onde” politikere, nabolande eller kæmpe mod ”den onde eks” etc etc. Det tror jeg er for plat til det bevidsthedsniveau, der er lagt op til her og fremtidigt, ihvertfald som jeg læser planeterne.

Der er kun en selv. Er man en sund celle i et globalt legeme, bidrager man optimalt til verdensfreden. Neptun og Pluto på de sidste grader som censorer ved denne Vædder-eksamen kunne godt tænke sig at vide, hvad man har tænkt sig at bruge sine korte tid på jorden til og hvad man vil tage med sig i evigheden. Er det noget, man er vild med? Kommer det indefra, helt nede fra underlivet?

Kampen er ovre, jeg håber at den var det værd.

Held og lykke til alle ved dagens eksamen, der mere end nogensinde før er uden hjælpemidler.

For vi skal jo gøre det selv. Indefra og ud.

Indefra og ud.

Louise Falkenberg

 

Ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen og tilmeld dig her: https://medlem.louisefalkenberg.dk


Kategorier