VENUS I SKYTTEN, OKT-NOV 2024. ÅBENT LANDSKAB.

Dramatic Outdoor Adventure Photocentric Book Cover

En af mine venners mor har et skilt i sit køkken. På skiltet står der ”her, tag mit råd – jeg bruger det ikke selv”. Sjovt. Og klogt. Og en fælde, man nemt kan falde i denne den kommende tid.

Lad os starte fra begyndelsen: Venus træder ind i Skyttens tegn torsdag den 17. oktober 2024. En ok placering for Venus, i hvert fald bedre end den meget intense Skorpion-passage, vi lige har gået igennem. Venus er det vi godt kan lide, Skytten handler om rejser, uddannelse og alt der udvider ens bevidsthed eller det at udvide andres bevidsthed. Derfor har vi her også undervisning, foredrag, bogudgivelse og broadcasting i det hele taget, samt filosofi, religion og spiritualitet i form af dogmer, principper og de "rigtige leveregler".

Så langt så godt. Det er en fremragende periode for at tage på eventyr eller at lære noget nyt.

Fordi vi inden for kort tid kommer til at have en ren Skorpion-fest på himlen, vil en del af eventyret foregå i kloakken. Eller i hvert fald med lugt af kloak. Underforstået, at dybet og mørket rejser med. Det er både i bogstavelig og overført betydning.

Skytten kommer med lyset. Med lys i form af indsigter, oplysning, visioner. Vi forstår en hel masse, og danner nemt meninger og filosofier. Den "rigtige" måde at leve eller være på.

Det, der bare er vigtigt at huske at med al den Skorpion-energi samtidig taler vi om projektioner. Det, vi ”ser” hos andre handler kun om os selv og vores skyggesider. Skytten er i sin evige søgen efter sandheden glad for at forklare og belære, så det vi måske føler os klar til at belære andre om har kun noget med os selv at gøre.

Samme dag som Venus´ indtræden i Skyttens tegn har vi en lidt sej fuldmåne i Vædderen, hvis indflydelse vi absolut godt kan mærke her tidligere af ugen. Vædderen handler også kun om…os selv. Derfor ligger potentielle problemer eller konflikter bl.a så snart man overhører sociale signaler, for Skytten kan i værste fald være så optaget af at hive sin egen sandhed ned over hovedet på andre, at den ikke selv forstår, at det ikke er noget folk gider høre på. Det skyldes, at der er forhøjet risiko for, at det ikke handler om dem.

Venus rejser dog alene i Skytten til at starte med, og her booster fuldmånen jo også på en god måde – vi har to ildtegn, der sammen danner et kæmpe boost mod et nyt eventyr. Som året går på hæld og sikkert allerede nu kan energien være stærkt aftagende på et eller flere livsområder, og her er Venus i Skytten fantastisk til at få et nyt perspektiv, planlægge noget der begejstrer en for fremtiden og måske tager brodden af det faktum, at noget er ved at lukke ned.

Både Vædderen og Skytten har fokus på frihed, på at bryde fri og prøve noget nyt og spændende. Pluto er i flot aspekt og hjælper til her, især hvis det er tid til at slutte noget, det er tid til at slutte. Helt ærligt, de fleste planeter er på de sidste grader og Solen stadig på den Sydlige Måneknude. Situationer er i mange tilfælde enten midlertidige eller ved at slutte.

Jeg ville bruge denne tid på at åbne op for verdenen, hvad enten det er gennem rejser, studier, samtaler eller andre begivenheder. Udvide mine horisonter, visualisere en bedre fremtid, prøve noget sjovt og spændende af, men hvad ved jeg.

Jeg giver bare råd.

Tag det endelig.

Det er jo ikke sikkert, at jeg skal bruge det selv :p

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem, kan du under ”månedshoroskoper oktober 2024” se hvad ovenstående betyder for dig. Læs for din Sol og Ascendant for et mere nuanceret billede. Kender du ikke din ascendant, kan du lægge dit fødselshoroskop gratis på louisefalkenberg.dk (husk nøjagtigt fødselstidspunkt som det står på attesten).

Bliv Guldmedlem her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/ 

Kategorier