SES VI PÅ MYSTIKKENS UNIVERS DEN 1. – 3. NOVEMBER 2024?

mystikkens

Mystikkens Univers i Øbrohuset er en af årets højdepunkter, og jeg glæder mig til at være med for første gang siden 2017!

Adam og jeg står sammen og er flyttet ned til den store stand i hjørnet (nummer 94) kom og hils på os!

Jeg har den Astrologiske Grundbog og Synastribogen med i fysisk form, begge kan købes til messepris og bestilles inden (så fremviser man bare kvitteringen til mig eller en fra teamet på standen og får bogen/bøgerne med). Derudover bliver det muligt at få en minisession på 20 min, hvor vi ser på hvad der er aktiveret hos dig pt og de kommende år.

Bemærk, at fordi det er en af de store messer med run på, bliver der kun forhåndsbooket meget få sessioner denne gang og de vil ligge efter frokost, så dem der står i kø om morgenen kan få tider ret hurtigt. Mulighed for at forhåndsbooke en session samt få fribilletter til messen går først og fremmest til Guldmedlemmerne, jeg sender en mail ud i denne uge.

Adam har sine spirituelle smykker med - se hans hjemmeside her: https://www.heindorf.dk/ , samt selvfølgelig 2025-programmet for Adamas-centeret. Vi holder endnu et retreat ved Vintersolhverv den 20. – 22. december 2024, og jeg er i skrivende stund ved at lægge sidste hånd på det Kosmiske Business Forløb, som i 2025 bl.a kommer til at indeholde 2 working retreats på Adamas-centeret, hvor vi arbejder og networker og hygger og meget andet. Det bliver i marts 2025 og oktober 2025, der kommer også meget snart info ud omkring screening-processen.

Det Kosmiske Business Forløb holdt en pause her i efteråret 2024, da jeg har / har haft fuldt program. Jeg glæder mig dog virkeligt meget til at det kan forløbe hen over 1 år næste gang for det tager tid at lære ”håndværket” når det kommer til at drive en virksomhed generelt, og især hvordan man bruger sine egne transitter i hverdagen og i det store billede gennem årene, så man bruger astrologien allerbedst, nemlig til at ramme plet med sin rolle og skæbnevej i dette liv. Jeg har selv brugt det i mange år, og udviklede derfor en model for år tilbage som en del iværksættere og selvstændige efterhånden er blevet undervist i.

Meget mere om det senere – for nu glæder jeg/vi os bare til at se jer på stand 94, der er åbent fre 1.11 – 3. 11 fra 10-18 alle dage.

Jeg holder også foredrag om søndagen kl 14 i lokale 4. på 1. sal. Foredraget handler lidt om de generelle energiskifte, som vi har en del af i 2025, og meget mere om hvad det betyder for ens eget stjernetegn, så tag din telefon med og få et billede af hvad der sker hvornår, hvordan og på hvilket livsområde hos dig fra 2025 – i nogle tilfælde en del år frem. Foredraget er inkluderet i indgangsbilletten.

Læs om Mystikkens Univers her: https://www.daninfo.dk/messerne/mystikkens-univers/
Læs om Vintersolhverv retreat dec 2024 her: https://www.adamas.center/events/bliv-optimalt-klaedt-paa-til-2025-falkenberg 

Vi ses på Østerbro :)
Louise Falkenberg

mystikkens

 

LF public

 

equinox 1

astrologisk grundbog shot 2 one only

Astrologisk grundbog cover

synastri bog

grunbog synastri

 

equinox3

 

euiqnox 2

 

equinox 6

equinox 5

equinox 4

 

 

Kategorier