PLUTO DIREKTE I STENBUKKEN, 12.10.2024. BOMBER I KLOAKKEN.

White And Red Modern Breaking News Instagram Post

Pluto gik direkte i nat for sidste gang i Stenbukkens tegn. Det er det andet store energiskifte vi har i denne uge, så hvis man føler, at man er ved at blive en anden end man var for bare en uge siden, er det nok ikke uden grund.

Hvor Jupiter tidligere på ugen gik retrograd og måske tog nogle af vores gaver fra os eller lod potentialer, projekter og ideer falde til jorden, hjælper Pluto direkte os til at rykke fremad – men det på en helt anden og dybere måde end Jupiter.

At det er sidste gang i Stenbukkens tegn betyder også, at historien er slut nu. Den startede måske før eller efter 2008, da Pluto trådte ind i Stenbukkens tegn, men temaerne har vi arbejdet med i 16 år og det skal vi ikke længere. Eksamen er bestået og det er en tid for naturligt at starte en ny version af sig selv.

Der er så meget at sige om den transit, at jeg knap ved hvor jeg skal starte. Måske har jeg også sagt og skrevet nok om det i mange år. Dybest set handler det om bedrag, herunder selvbedrag. Om hvordan vi skulle opleve vores egne indre skygger plastret ud på omgivelserne eller i samfundet. Scenariet eller historien er ikke vigtig nu, kun at vi har anerkendt og er blevet venner med vores skygger, men helst ikke lader dem være en del af vores navigation gennem livet for fremtiden.

De klassiske skygger her er frygt, misundelse, nag, hævngerrighed, jalousi, besidderiskhed, kontrol, hemmeligheder, tabu-emner, traumer, manipulation, grådighed og sikkert meget andet. De modige eller de bevidste er gået ind i det her med åbne øjne, andre har oplevet det gennem sikkert vanvittige historier i alle de år. Måske er vi alle med i det i et blandet karma-scenarie, hvor skygger fyres afsted til højre og venstre.

Uanset hvad, er det tid til at lægge voodoo-dukken væk. Det er tid til ikke længere at vente på, at en anden gør noget eller forstår en eller giver en undskyldning eller langt om længe vågner op og gør det, vi synes de skal gøre. Måske det, vi synes ville være det retfærdige at gøre.

Historien om retfærdighed kan vi også lægge fra os. Alt har udspillet sig helt som det skulle. Det er ikke smart at blive ved med at prøve at forstå sig selv bedre gennem karma med andre. Intense interaktioner, skyldspålæggelse etc. Man kan uden tvivl gøre det bedre selv.

Den sidste del af historien har brygget siden maj måned, hvor Pluto gik retrograd. Omgivelserne har hjulpet til indre healing og transformation, så vi nu kan rykke videre fremad uden den byrde. Vi fjerner historien, mønstre, brillerne, skylden eller hvad det måtte være og passerer gaden til det smukkere liv, Vægten for tiden prøver at vise os. Kontrasten til det ubalancerede, den kontrast hvor det er meningen at vi skal se, at al lidelsen ikke er fordi livet er designet til at være lidelsesfuldt, det er vores eget egos modstand på vejen mod et kærligt liv.

Man taber altså ikke ved at give op og lade historien falde nu. Der er ingen retfærdighed der venter på at ske, i hvert fald ikke en vi hersker over. Det er kosmos´ afdeling, og det er det vi har Skorpionens sæson til som starter om en uges tid. Man er på vildspor, hvis noget eller nogen uden for en selv er det, man opfatter som nøglen til det hele.

Det er det Pluto retrograd har prøvet at vise os siden maj 2024. Det er derfor ikke noget stort offer at give slip på, der er ingen indsats man skal have igen, der er ingen mennesker der skal vågne op og gøre eller give en noget.

Vil vi ære Stenbukkens hang til konsekvens og realisme, kan vi kigge på hvad der startede det hele. Hvad var vores egentlige motivation fra starten. Den, kun vi kender. Vi tager magten og styringen over vores liv hjem, når vi er realistiske omkring vores rigtige grunde til at gøre noget, hvilket måske er dæmret mere og mere den sidste uges tid med disse energiskifte. Ellers er det en garanti, at kosmos kender vores ægte bevæggrunde for at gøre noget som helst.

Når Pluto går direkte udløses bomberne i kloakken. Det, der lå skjult kommer til overfladen. Den virkelige historie, den sande motivation. Det vi egentlig godt vidste, men måske nægtede at se. Der er derfor intet problem, hvis man er real i alt det her eller har prøvet at sluge sine egne ego-kameler og forstår, at andre også har deres skæbne og karma at udleve. Så kan det være mange, mange års transformation der udløser en passage af power herfra, og det kan gå stærkt. Tillykke, i så fald har du bestået det der nok har været den sværeste skoleklasse og eksamen i dit liv.

Karmaen er udlevet, alt er som det skal være. Lad være med at vente på noget eller nogle, især hvis det opfattes som om de på en måde holder en tilbage. Fjern selvbedraget, ej fejltagelserne, tag kontrollen hjem. Der ligger en helt anden historie under, som ikke er en dramatisk fortælling, men som handler om alt der kommer fra underlivet, maven, instinkterne. Tidligere liv, måske forældrenes, forfædrenes eller endda samfundets karma.

Stenbukkens martyrium kan ikke fortsætte, der er bare ingen grund til at have stigma på sig herfra. Uanset om vi er bevidste om historien eller ej, lægger Pluto for sidste gang direkte i Stenbukken op til, at noget grimt kan forlade vores liv. At vi kan rykke fremad på en sundere og friere måde, fordi vi har skillet os af med det her. Dette mønster, denne historie, denne frygt. Denne hemmelighed, denne metode, denne livsstil. Dette nag, dette familietraume osv osv.

Det kan tage lidt tid at komme op i gear, hvis bomberne sender en op fra kloakken nu. Forude venter Skorpionens sæson, som nok skal dissekere alle lortene med henblik på, at vi aldrig falder tilbage i det mønster, historie eller livsstil igen. Derefter venter Skyttens sæson. Skytten er en kentaur, der har en spændt bue med pil vendt bagud mod det tidligere mørke, mod Skorpionens mørke. Vi er oplyste og kan således ikke gå tilbage i det mørke. Vi kan ikke bo i kloakken længere, heller ikke dele af os.

Efter Skytten kommer Stenbukken, vi har altså en realistisk plan og er klar til at opbygge bedre karma, efter det Vandmanden hvor vi forbinder prikkerne og måske forstår den kollektive rolle i det hele for derefter at slutte af med Fiskenes sæson, der er opløsning og tilgivelse.

Den sæson slutter i marts 2025, og det er også her jeg har set i de flestes horoskop, at vi rykker fremad med en helt frisk og ny vibration. 2025 kommer med noget helt, helt andet end 2024.

Det er en stor og mangeårig tur i karma-karrusellen, der slutter med at slippe det store mørke i vores liv eller i det mindste at se det og arbejde os væk fra det. Der er ikke belæg for at tage grimme historier, hemmeligheder og sider med videre herfra. Det er der bare slet ikke.

Louise Falkenberg

Kategorier