DE BEDSTE DATOER 1. KVARTAL 2025 ER NU OPPE

Creamy Beige Aesthetic Photo Home Decor 2025 Monthly Calendar

Der er 15 ekstra gode datoer i 1. kvartal 2025 samt adskillige superdage, og dem kan du som Guldmedlem læse om i detaljer lige her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/107760-de-bedste-datoer-2025 eller selvfølgelig i app´en.

Her kommer de bedste datoer for alle kvartaler 2025, så du kan langtidsplanlægge. De er baseret på numerologiske og astrologiske udregninger og kan bruges til alt fra at registrere virksomhed, lancere produkter, udgive bøger, gifte sig, holde vigtige møder eller præsentationer, date, hygge med familien, spirituelle begivenheder, rejser, fester, kreative projekter og meget andet. De udkommer altid kvartalet før (se datoer i databasen).

Hver af de gode datoer er beskrevet med de temaer og mønstre, der udspiller sig den dag og som vil danne fundamentet for det, man starter, registrerer eller afvikler der. Derfor er det godt at vælge de gode datoer i de tilfælde, hvor vi selv kan planlægge. Det betyder ikke, at alle andre datoer er katastrofale, bare at disse er ekstra gode. Husk, at du som Guldmedlem altid kan følge med i databasen hvor du får den daglige energivejrudsigt for hver dag året rundt.

Alle beskrivelser og udregninger er lavet personligt af Louise Falkenberg.

Som 2024 går på hæld bliver mapperne traditionen tro skiftet ud, så der kommer 2025-mapper med årshoroskoper, ny- og fuldmåner, retrograd, de bedste datoer, månedshoroskoper og meget andet. Her i overgangen frem til starten af 2025 kommer begge mapper altså til at ligge oven på hinanden, og når vi når 2025 flyttes 2024-mapperne ned i "arkivet" nederst.

Det er med fuldt overlæg, at de gamle mapper altid kan findes. Der ligger materiale tilbage fra 2019 (2017-2018 kan rekvireres, hvis man mangler noget, de ligger på det gamle site), og det kan være godt bagudrettet at se hvad der f. eks startede en bestemt måned eller bestemt dag. Det er nogle gange først måneder eller år senere, at vi opdager hvor vigtig en dag blev fordi vi mødte en bestemt person, tog en bestemt beslutning eller lignende.

Bliv Guldmedlem og bliv klædt på til optimal navigation året rundt lige her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/

God fornøjelse :)

Louise Falkenberg

Creamy Beige Aesthetic Photo Home Decor 2025 Monthly Calendar

 

dbd 2025

Kategorier