JUPITER RETROGRAD OKT 2024- FEB 2025. SANDHEDENS TIME.

Dark Blue Hand Drawn Astrology Hourglass Instagram Post

Jupiter er stationeret for onsdag morgen at gå retrograd frem til februar 2025 efterfulgt af Pluto, der et par dage senere til gengæld går direkte. Det er altså en uge, der kan give skift i retninger, men også resultater der ikke nødvendigvis er noget vi har kontrol over eller som egentlig handler om os.

På det her tidspunkt af Drageåret bliver der dog givet præmier til alle. Størrelsen og præmiens art varierer. Nogle er klar til at få nøglerne til det store kongerige, andre er klar til en mere simpel gave eller opgave.

Teoretisk set betyder Jupiter retrograd, at nu har vi siden foråret fået serveret alle mulighederne og ingredienserne, og nu skal vi så de næste 4 måneder hitte rede i hvad der har værdi og langtidsholdbarhed, og hvad der ikke har. Hvad er ægte kærlighed og hvad giver bare ikke mening længere. Hvor skal der bygges videre og hvor skal der ikke.

Vi har fået det hele kastet i hovedet nu, og skal så til at sortere inden Jupiter fra februar 2025 atter går fremad og manifesterer eksternt. I mellemtiden ser vi på hvem og hvad der stemmer overens med vores overbevisninger og principper. Når Jupiter er retrograd får vi altså ikke længere serveret en masse muligheder, nu arbejder vi mentalt med det, der er og tager beslutninger ud fra det.

Jupiter har været i Tvillingernes tegn siden slutningen af maj 2024. Du kan se hvilket livsområde der er aktiveret for dig som Guldmedlem i databasen (se link i kommentarer). Derfor kan der nemt være dobbelt op på mulighederne da Tvillingerne selvfølgelig kommer i par.

Der er to at vælge imellem. To veje, to valgmuligheder. Kan vi vælge den rigtige? For nogle er det verdens nemmeste ja eller verdens nemmeste nej. Merkur i Vægten beder om gensidighed. Det skal gå begge veje.

Tvillingerne skinner. De reflekterer lyset som ædelsten (Tvillingernes astrologiske betegnelse på engelsk er ”gemini”, som kommer fra ordet ”gem” = ædelsten). Hvis det hele bare er noget l…, eller man ikke kan se vejen klart så led efter det, der skinner. Gnisten. Hvor reflekteres lyset.

Jupiter beder om en ny synsvinkel eller måske bare, at man åbner øjnene.

Jupiter hersker over vores livsfilosofi i Zodiakken.

Vi ser ikke verden som den er.
Vi ser verden som vi er, som Anais Nin skrev.

Det er Jupiter. Forståelsen af, at vi har individuelle måder at se livet på. Hver vores sandhed.

Hvordan vi ser livet eller en bestemt situation afhænger af de briller, vi har på. Briller dannet af overbevisninger, principper, sandheder, filosofier vi er mere eller mindre bevidste om. Det er det selvudvikling grundlæggende går ud på, nemlig at udvide sin bevidsthed gennem bl.a at forstå – at blive oplyst – om vores måde at navigere gennem livet på. Om hvilket, der er blevet påduttet os af omgivelserne og hvilket, der er vores egen sandhed for derefter at skabe vores egne, individuelle voksenbriller at gå gennem livet med.

Jupiter retrograd giver en indre lykke i form af oplysning. I form af øget bevidsthed omkring, hvad der egentlig betyder noget for os og hvad, der ikke gør. Hvis vi nu er helt ærlige og bliver i nuet.
Sidstnævnte er vigtigt. Tidligere mål eller forventede resultater hænger ikke nødvendigvis sammen med den nuværende sandhed. Med realiteterne, som de er nu.

Jupiter arbejder kun med sandhed, og den kan som sagt være ude af vores hænder. Den bliver til gengæld kun mere og mere klar, som måneden går på hæld og vi få besøg af en Sol + Merkur i Skorpionen, en transparent fuldmåne i Vædderen og en Venus i Skytten. Ikke ligefrem tegn, der er kendt for at stikke hovedet i sandet når det kommer til, hvad der er ægte og hvad der ikke er.

Sandheden er her, og den er kommet for at blive. Alt er som det skal være, intet skulle have været anderledes end det er nu.

Vi skal bare se, hvor gnisten er. Hvor det skinner.

Look for the shiny stuff.

Louise Falkenberg

 

Som Guldmedlem kan du se, hvilket livsområde Jupiter besøger hos dig via app´en eller dette link:

https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/100807-jupiter-i-tvillingerne-maj-2024-juni 

 

Ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen og tilmeld dig her: https://medlem.louisefalkenberg.dk 

Kategorier