KOM MED PÅ VINTERSOLHVERV RETREAT DEN 20. – 22. DECEMBER 2024. ASTROLOGI & RUNER 2025!

adam og louise sep 2024

KOM MED PÅ VINTERSOLHVERV RETREAT DEN 20. – 22. DECEMBER 2024. ASTROLOGI & RUNER 2025!

BLIV OPTIMALT KLÆDT PÅ TIL DET KOMMENDE ÅR MED ENDNU ET EKSKLUSIVT RETREAT I ADAMAS-CENTERET PÅ LANGELAND

Er du klar til at styrke din indre balance, opdage dit potentiale og blive rustet til at omfavne 2025's energier på en meningsfuld måde? Louise Falkenberg og Adam Mads Heindorf vil meget gerne invitere dig til vores unikke retræte i Adamas-centeret på Langeland. Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med astrologi og spiritualitet, vil dette retræte give dig værdifulde redskaber til at forstå og navigere livets strømme samt et skønt afbræk fra hverdagen i naturskønne omgivelser.

DIT PERSONLIGE HOROSKOP OG ASTROLOGISK INDSIGT:

Få et unikt indblik i dit potentiale med et personligt årshoroskop skræddersyet til dig. Louise Falkenberg giver de bedste perioder for kærlighed, job, karriere, socialt liv, fremgang, sundhed, spiritualitet, bolig, rejser, uddannelse og hvad vi ellers vil kigge på for 2025 og i nogle tilfælde mange år frem!

Alle får en indføring i generelle perioder for vigtige livstemaer det kommende år. Derudover vil du også få udleveret dit personlige horoskop for det kommende år og se, hvad der er aktiveret for dig måned for måned, så du kan navigere optimalt gennem året på en let måde i naturligt, kosmisk flow samt hvilke større cyklusser du står i i disse år.

Derudover lærer Louise alle nogle lette teknikker at bruge i livet i forhold til at forstå egne og andres processer, hvor man er i en cyklus, hvilke temaer der er aktiveret hvornår, hvordan man håndterer dem o.a.

Alt er forklaret på en letforståelig måde, der er intet krav til, at man skal kende til astrologi eller sit horoskop på forhånd. Fokus er på at omsætte viden til praksis i dagligdagen, og det gør vi fredag og lørdag.

Alt er forklaret på en letforståelig måde, der er intet krav til, at man skal kende til astrologi eller sit horoskop på forhånd. Fokus er på at omsætte viden til praksis i dagligdagen.

OM SØNDAGEN SKAL VI KASTE RUNER

Louise fortæller:
”I 2016 var jeg så heldig at møde Javanna Jordell, der i mange år levede af at være ”Klog Kone”, som hun kaldte det. Det var et meget begejstret og inspirerende møde, hun inviterede mig til at modtage hendes visdom om runerne, og i 2017 blev jeg færdiguddannet runetyder hos hende. Det var et unikt kursus, jeg er taknemmelig for at hun valgte at afholde for at videregive sin visdom inden hun gik bort, hvilket skete ikke længe efter. I lang tid lå runerne og ”brændte” i en skuffe, da jeg vidste at det var en stor passion for mig og at jeg simpelthen ikke havde tiden på det tidspunkt, så jeg ville hellere vente til det rette tidspunkt.

Javanna skriver med fed skrift i en af vores sidste mailudvekslinger, at hun ”ser mig som en af de runetydere, hun meget gerne vil have ud i verden” (screenshot ligger på min Facebook-side). Det var og er jeg meget taknemmelig for, da jeg har en dyb kanal gennem runerne der var der fra starten, så når runerne det sidste års tid er begyndt at dukke op igen og igen de forunderligste steder føler jeg stor glæde og lettelse over endelig at kunne tage dem til mig som en del af de redskaber, jeg bruger til at hjælpe folk videre i verden.”

Runerne forbinder os til urgammel visdom, og er en stærk måde at fordybe sig i naturens budskaber på. Det bliver levende og personligt for os, vi forstår vores rolle i verden og i universet ligesom vi bedre kan integrere vores vision og virkelighed for fremtiden, når vi integrerer runerne i processen. Gennem runerne får vi tilført kraft til at åbne for selv at kunne se svaret.

Ordet ”rune” betyder ”at hviske - og noget hemmeligt”. Ved at spørge runerne til råds vil vi intuitivt opfange deres hvisken og modtage åndelige budskaber og billeder sendt fra sjælen.

Adam Mads Heindorf stiller atter sin spirituelle og kunstneriske tilgang til rådighed, og hjælper hver deltager med integrationen af de symboler, runerne hvisker.

Du behøver ikke at vide noget om runer eller have noget med, vi har det hele klar.

PÅ BESØG I MEDICINHAVERNE

Derudover skal vi også på besøg i de berømte Medicin-haver, der ligger lige ved siden af Adamas-Centeret og vi er så heldige denne gang at have en plante-ekspert med, som selv vil guide os gennem haverne.

KREATIV WORKSHOP MED ADAM

Vi afslutter weekenden med en fordybende workshop ledet af Adam. Her vil vi fokusere på meditation, visualisering, og kreativ tegning som integration af det, vi har arbejdet med i løbet af dagene. Denne session bliver en mulighed for at samle og forankre dine erfaringer samt indsigter fra både astrologien og runerne.

FÆLLES OPLEVELSER OG SPIRITUALITET:

Deltag i fællesskabets ånd med afslapning, latter og fælles oplevelser. Uanset om du er alene eller kommer med en eller flere venner, vil du føle dig velkommen, set og forstået i vores åbne og inkluderende miljø. Her er plads og rum til alle. Altid.

PROGRAM:

FREDAG er der ankomst om eftermiddagen, hvor vi finder os til rette i vores lille boble og bliver introduceret til det grundlæggende.
14.00-15.00: Check-in + kage
15.00-15.30: Velkomst
15.30-18.30: Blid indføring i astrologi med Louise
18.30-19.30: Aftensmad
20.00-22.00: Aftenhygge

LØRDAG står i 2025´s tegn, hvor vi ser på de mange energiskift, samt hvad det betyder og lette teknikker til at forstå og bruge astrologien i dagligdagen. Derudover har vi det første møde med runerne.
08.30 - 09.30: Morgenmad
10.00 - 12.30: Astrologi med Louise
12.30 - 13.30: Frokost
14.00 – 15.00: Gåtur til de Medicinske Haver med guide
13.30 - 15.30: Pause
15.30 - 18.30: Astrologi & runer med Louise
18.30 - 19.30: Aftensmad
20.00 - 22.00: Aftenhygge

SØNDAG - Her står dagen i runernes tegn og deres vejledning mod næste kapitel i vores liv.
08.30 - 09.30: Morgenmad
10.00 - 12.30: Runer med Louise
12.30 - 13.30: Frokost
13.30 - 15.30: Kreativ integration af runerne med Adam
15.30 - 16.00: Opsamling og tak for en dejlig weekend
(Der tages forbehold for ændringer i programmet)

FORPLEJNING

Sukkerfabrikkens personale sørger for at forkæle os med fuld forplejning. Økologisk, sundt, nærende, mættende, lækkert, vegetarisk og hjemmelavet både morgen, middag og aften – samt med kage og andre lækkerier ind imellem. Ligesom der vil være te, kaffe og frugt ad libitum alle dage. Vi starter med aftensmad den første dag - og slutter af med frokost den sidste dag.

Køkkenet tager selvfølgelig hensyn til allergener. Hvis der er noget, noterer du det bare ved billetbestillingen.

OVERNATNING

Som deltager får du en seng i et hyggeligt værelse på Centeret.
Udgangspunktet er et delt dobbeltværelse - og enkeltværelse kan tilkøbes.
Dynebetræk, pudebetræk og lagen medbringer du som udgangspunkt selv. Ellers kan det også tilkøbes.

STEDET

Sukkerfabrikken er en historisk bygning i Tranekær, som emmer af god stemning med en hjemlig atmosfære. Der er hyggelige stuer, værelser og gode rum til at arbejde i. Sukkerfabrikken af omgivet af en skøn park med sø og skovbryn, så der er gode muligheder for at finde sig en hyggekrog – både inde og ude.

OMRÅDET

Tranekær Slot ligger et stenkast fra Sukkerfabrikken. Her er blandt andet medicinhaverne og TICKON parken med naturkunst, som er fulde af inspiration. Desuden er der kun 2 km til stranden, hvis du er til en morgendukkert. Området har en fantastisk smuk natur og skoven starter direkte i vores have.

PLADSER

Max 14 deltagere

ERFARING

Kurset her er for alle. Der er ingen krav om erfaring. Alle vil blive optimalt klædt på uanset forudsætninger.

ALDERSKRAV

Minimum 18 år

TRANSPORT

- Bil: Der er gratis parkering og god plads på området omkring Adamas centeret. Der er offentlige ladestandere til elbiler i 3 minutters gå-afstand.
- FlixBus kører til Rudkøbing på Langeland. Herfra kører Fynbus til Tranekær Slot.
- DSB: Togene kører til Svendborg. Herfra kører bussen til Tranekær Slot.
- Bus: Fynbus kører direkte til Tranekær og stopper 100 meter fra Adamas centeret. Stoppestedet hedder Tranekær Slot
- Samkørsel: Vi opretter desuden en lukket facebook gruppe for deltagere ved hvert arrangement, med mulighed for at arrangere samkørsel.

Rejseplanen: Se mere på rejseplanen

Rutevejledning: Find vej med Google maps

Adresse: Adamas Center - Slotsgade 76 - 5953 Tranekær - Langela

Alle praktiske oplysninger og tilmelding sker her: https://www.adamas.center/events/bliv-optimalt-klaedt-paa-til-2025-falkenberg

Vi glæder os til at se jer og vejlede til at gå optimalt gennem 2025 🙂❤️.


louise underviser



adam workshop

Javanna mail

runerne

medicinhaverne


451470310_518679530718685_5448839475961419421_n


adamas 4

sukkerfabrikken


adam og louise sep 2024


Kategorier