EKLIPSE I VÆGTEN, DEN 2. OKTOBER 2024. LEGENDERNES TID.

Red Dragon Modern Aesthetic Music Album Cover Art

Giv det et øjeblik. Ligegyldigt hvad, så giv det lige et øjeblik. Jeg er helt med på, at vi er begejstrede og klar og nu skal det være og det skal det sikkert også. Men…giv det lige et øjeblik.

Onsdag aften, den 2. oktober 2024, har vi en eklipse i Vægtens tegn. En eklipse er en skæbnebestemt begivenhed, det var altså allerede lagt i vores ”blueprint”, det her. Fordi det er en solformørkelse, har vi med nye begyndelser at gøre, og det er af den kraftfulde slags. Fordi det er i Vægtens tegn, handler det om partnerskaber af alle slags.

Vi har meget at glæde os til ved denne eklipse. Der, hvor vi har Vægten placeret, får vi langt om længe de nye begyndelser, der har været længe undervejs og de er langt om længe i balance. Det ville de ikke have været i 2023, hvilket en rimeligt nasty eklipse i oktober 2023 tydeligt viste os – især hvis vi havde givet for meget af os selv, hvis der ikke var balance og ligelighed mellem to parter. Mellem os og en anden eller noget andet. Hvis vi havde ofret os eller været for flinke.

Ved du ikke, hvor du har Vægten (libra på engelsk) placeret, kan du lægge dit fødselshoroskop gratis på forsiden af louisefalkenberg.dk. Vil du helst have svaret serveret, kan du blive Guldmedlem og læse i ”månedshoroskoper oktober 2024” hvilke livsområder, der aktiveres for dig. Læs for din ascendant for at se, hvad der utvivlsomt er på vej og for din Sol for at se, hvor du selv kan gøre mere for at få mest muligt ud af denne portal.

Tilbage til det med at vente.

En eklipse = en formørkelse, hvilket betyder at der er noget vi ikke kan se eller ikke ved endnu. Det er ”formørket”, der er en sort skive foran. Det behøver ikke at være farligt, der er bare ofte en historie bagved, som vi måske endnu ikke kender.

Samtidig er eklipser kendt for deres uforudsigelighed. Hjælpen fra universet er netop en hjælp, fordi universet har et overblik vi som mennesker ikke selv har. Derfor kan noget gå stærkt og ændre sig fra stort til småt eller fra småt til stort på ekstremt kort tid. Det var alt sammen lagt i kortene, men en overraskelse for os her på Jorden.

Denne eklipse er også omgivet af en Uranus-Pluto trigon, hvilket absolut borger for forandring, heldigvis at det nemme og mere flydende slags hvilket vi får brug for, da et andet stort aspekt er Mars i Krebsen, som her er i kvadrat. Kvadrat er et friktionsaspekt, og betyder her at det vi er blevet stillet i udsigt eller godt til nu vil være en større kamp, end vi havde regnet med. Vil vi nå et mål, er konkurrencen stærkere end antaget, vejen er længere eller mere krævende etc. Vil man begynde at sætte flere grænser og blive en stærkere og mere autentisk version af sig selv, kan man forberede sig på at skulle stå mod noget fra omverdenen. Har man derfor været smart nok til at tilmelde sig denne blog, kan man også få et forspring ved at opruste. Virkeligt opruste og gøre sig klar til en sej rejse.

Det vil dog være kampen værd. En solformørkelse er altid livsforandrende, og med denne lukker vi også den store Vægt-Vædder akse-cyklus, vi har været i gang med siden sommeren 2023. Fordi det er en solformørkelse handler det om eksterne begivenheder, men det er altid os selv der skal transformere og det kommer ofte naturligt. Man begynder at få andre værdier, have andre prioriteringer, mål etc.

Livet bliver anderledes nu. Vi er et skridt tættere på en autentisk version af os selv og vores liv. Der kan være noget destruktion, hvilket altid kommer med en eklipse, men det er på en god måde fordi wow, vores liv bliver så meget bedre.

Merkur er sat ud af spillet denne gang, så vi kan ikke teste, tænke, prøve af og reflektere. Nope, du er klar – off you go. Ud over skrænten med dig. Der er fokus på handling og på praksis. Der er masser af transformation, men absolut også masser af kærlighed, hjælp og støtte at hente hvilket kan være mennesker og omstændigheder, vi ikke havde set komme eller ikke havde regnet med, men som Uranus har haft klar til os længe. Det er virkeligt positivt.

Det er altså en lidt intens tid, hvor vi måske først får ”gaven” om 1-2 uger, men det er 100% i vores favor selv om man kan føle, at det går lidt stærkt. Fordi det er på den Sydlige Måneknude er det dog noget, vi allerede kender eller engang har været i gang med osv.

Der er en flot trigon der flyder omkring denne eklipse, så vi taler ikke bare partnerskaber – det her er familie. Mars i Krebsen er måske i kvadrat, men ser også til at vi føler os trygge som i en familie. At det er sjælepartnerskaber, at vi her er forbundet med mennesker der støtter os på sjælsplan og har samme grad af sensitivitet som os selv.

Derfor er det også en god tid for at lappe energihuller. Lukke de lækager i ens livs robåd, hvor der bare siver energi, penge eller opmærksomhed ud uden at der kommer det samme igen.

Gensidigheden er så afgørende med Vægten. Er det kun en selv, der handler, kontakter, prøver etc er det måske godt at slippe og se, om det kan stå selv. Kan det ikke, så lad det bare flyde væk.

Bemærk, at Black Moon Lillith sidder nøjagtigt oven på denne eklipse, så vi må tage hende med. Vi må og skal have vores skyggesider med, ellers bliver det ikke autentisk og har vi dem ikke integreret i os selv, vil vi måske ikke engang se dem er hun spansk mester i at projicere dem ud i partnerskaber.

Derfor kan der være et element af mørke (Lillith er Månens mørkeste punkt), som jo også er der vi ikke kan se. Der, vi ikke er "oplyste".

Mars i Krebsen handler på instinkter, og fordi det er så store, skæbnebestemte nye begyndelser kan vi altså ikke lade vores indre barn styre det her. Vores indre barn må placeres foran fjerneren, mens vores indre voksne tager kampen op og går mod en bedre version af os og vores liv, end der hidtil har været.

Vægten er ikke et konflikttegn i den forstand, men hun kan som nævnt før være pænt bitchy i Vægtens tegn, så den der konkurrence, det samarbejde eller holdspil på vejen mod toppen vil helt sikkert have nogle mørke sider også og det må vi tage med som en del af os selv og processen.

Og sådan skal det jo helst også være, hvis det skal være autentisk. Verden og livet er dualistisk. Lyset eksisterer ikke uden mørket. De hænger sammen. Det er umuligt at skabe noget godt, hvis man ikke har oplevet kontrasten. Helt umuligt. Derfor kan ens grad af lykke vel kun hænge sammen med, hvor langt man har været nede i mørket i den anden ende.

Det er en stor eklipse. Det kan blive legendarisk, og det kan blive for livet.

Det er kampen værd.

Louise Falkenberg

 

Ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen og tilmeld dig her: https://medlem.louisefalkenberg.dk 

Kategorier