EN VÆGT, EN EKLIPSE OG EN SKORPION GÅR IND PÅ EN BAR...TIDEN SEP-OKT 2024

Green and White Photocentric Nature Book Cover
Har man i løbet af de sidste 24 timer fået den ene indsigt efter den anden, er det nok ikke helt tilfældigt. Solen skiftede søndag til Vægtens tegn og Venus skiftede natten til mandag til Skorpionens tegn.

Solen skifter hvert år til Vægtens tegn ved denne tid, og vi har Equinox (efterårsjævndøgn). Når Solen krydser verdensaksen begynder livet på ny. I år står vi midt i en skæbnebetonet eklipse-korridor og med en Venus nu i et tegn, der elsker at grave alt op fra underbevidstheden og vise det frem kan det nu være åbenlyse valg, vi tager for fremtiden.

Begge tegn handler om partnerskaber og commitment. Det er et fremragende tidspunkt at beslutte sig for hvem og hvad man vil investere i. Nok den bedste på hele året. Forude venter en måned, hvor der trykkes hænder og skrives kontrakter til højre og venstre.

Der kan også omvendt være tale om, at man hidtil har lagt mange ressourcer i noget – tid, penge, energi og opmærksomhed og nu gør status. Er det det værd?

Et godt tegn på dette tidspunkt er, at det er noget der kan stå selv. Skal man hele tiden holde øje, bekymre sig og puste liv i det er det måske ikke det værd. Det kan i hvert fald være godt at teste hvad der sker, hvis man slipper taget i noget eller nogen.

Vægten og Skorpionen investerer ikke i sorte huller. I situationer, hvor der ikke er gensidighed. Hvor energien bare ryger ned i et sort hul. Det er ikke en tid for undskyldninger på andres vegne. Er der ikke en modreaktion på min reaktion, er der ikke balance og det er i sagens natur ikke Vægtens kop the.

En Vægt er kendt for at kunne være lang tid om at beslutte sig. Det skyldes, at alle muligheder afvejes og når valgets sværd falder, så falder det tungt. En Vægts beslutning er endelig, hvilket er grunden til at der ikke tages let på det.

En Vægt, en Eklipse og en Skorpion går ind på en bar…og ud kommer det endelige valg, skæbnen og sandheden.

Hvor meget eller hvor lidt vi kunne have gjort fra eller til er lidt ligegyldigt. Det kan vi måske ikke vide alligevel for der er så meget Vægt på den Sydlige Måneknude lige nu. Det er det, vi alligevel skulle efterlade på dette tidspunkt i livet.

Jeg tror, at vi kan være sikre på at vi ikke er gået glip af noget. At noget ikke var ”meant to be”, enten fordi intentionerne ikke var ægte eller fordi vi gjorde noget for en andens skyld uden at tage hensyn til vores eget individuelle behov for frihed og fremgang, sundhed eller glæde.

Læg godt mærke til valg og valgmuligheder i denne periode. De bliver afgørende og de vil stå fast, så det skal også føles fast, endelig og rigtigt. Det her er retningen, det her er besluttet og intet kan gøres om når først valget er taget.

Bemærk dog, at vi året ud er i slutspurten af flere cyklusser, men at vi ikke kommer over målstregen, så hav tålmodighed. Det nye starter først for alvor i 2025. Beslutningerne tages dog helt naturligt nu.

Er du Guldmedlem kan du under ”Månedshoroskoper september 2025” se hvad det betyder, at Solen er gået ind i Vægtens tegn og Venus gået ind i Skorpionens tegn. Det vil have store energiskifte på forskellige livsområder.

En stor og hjertelig tak skal lyde herfra til deltagerne ved weekendens Equinox-retreat. Væggene rungede stadig af jeres glade snak og latter længe efter, at I var taget afsted. Tak for interessen, åbenheden og de positive vibes, det var sådan en fornøjelse og hele holdet bag hilser mange gange! Adam og jeg har lagt datoerne for Equinox i september 2025, hvor vi ser på 2026 som er (endnu et) spændende år, og de kommer snart ud sammen med planen for Vintersolhverv 2024. Vi ønsker selvfølgelig at byde så mange som muligt velkommen til begge retreats, så hvis du ikke kunne komme med er der ihvertfald flere muligheder i sigte :)

God aften til alle,
Louise Falkenberg

Kategorier