Den 16. - 23. september 2024. En af årets mest sensitive uger.

World Water Day facebook (1)
Månen skifter til Fiskenes tegn her mandag formiddag og vi får endnu et dyk ned i de følelsesmæssige lag. Der gøres klar til en særdeles potent fuldmåne-eklipse på et følelsesmæssigt level max natten til onsdag (link til blogindlæg nederst), hvilket gør det her til en af årets mest sensitive uger.

Mars er stadig i Krebsen, nu i kvadrat til Måneknuderne og Lillith, så der kan være masser af tårer, vrede og intense følelser. Vi er (stadig) ovre i det primale. Venus i Vægten vil måske prøve at sætte ord, historier, roller, teorier og mønstre på – men det er slet ikke i det intellektuelle, vi får hjælp til processen. Det her er ordløst.

Det er godt at være ekstra opmærksom på, om man ryger eller er røget i retfærdighedsfælden. At man synes, at der sker eller er sket noget uretfærdigt for en. Det går Venus i Vægten op i, og hun kan bruge meget tid på at holde regnskab over hvem der skylder hvem, hvem der har gjort hvad etc i jagten på karmisk balance.

Samtidig har vi denne her lidt bizarre dynamik med Månen i Fiskene, der er ved at kulminere i eklipse-energi. Den gør, at vi på dybt plan samtidig godt ved, at alt er som det skal være. At processen måske ikke er noget vi har lyst til at overgive os til følelsesmæssigt, men at den er nødvendig for renselse inden næste fase starter i oktober.

Vi ved godt, at det handler om karma på et højere plan og om de store linjer i livet. At alt er perfekt, men perfekt på en anden og mere historieløs måde end Venus i Vægten opfatter det.

En god måde at håndtere denne meget foranderlige uge er ved ikke at ryge i historier om, hvem der er hvem i ens drama og hvor man er blevet uretfærdigt behandlet og alt det der.

Da jeg var barn og prøvede veteranbilerne i Tivoli gik jeg helt i panik, hvis jeg ikke nåede at dreje på rattet når bilen med "vild fart" nærmede sig et sving og jeg kunne sætte himmel og jord i værk og have alle mulige historier og tanker om, hvordan den bil skulle køres og hvordan og hvornår jeg ville dreje på rattet for at ramme svinget perfekt.

Som voksne ved vi jo godt, at veteranbilerne kører af sig selv. Det er lidt det samme her. Man kan panikke og trykke på alle knapperne på instrumentbrættet og have alle mulige historier om, hvad der er sket og hvordan alle andre end man selv er skyld i det og dreje på rattet i vilden sky – men det gør ikke den store forskel. Det er ikke os, der er indflydelsen.

Resten af september er det ikke rigtigt os, der styrer. Vi starter eller stabiliserer ikke noget. Vi får heller ikke endelige svar. Vi ændrer og afslutter, mens vi på overordnet plan gør klar til næste kapitel.

Mange møder og samtaler om, hvordan tingene skal gøres fremover vil være totalt spild af tid. VENT til oktober, hvis det er muligt.

Vi er i proces. Vi har taget alt tøjet ud af skabet og det ligger hulter til bulter på sengen. Der kan gå uger eller måneder før vi har nye systemer i klædeskabet, hvilket for mange vil være noget helt nyt tøj i et helt nyt skab et helt nyt sted.

Universet har overtaget rattet i vores livs veteranbil, og den skal for en gangs skyld gennem bilvasken. Om vi har en mening om renselsesprocessen og hvad der venter på den anden side af porten vil nok være spild af tid.

Det er alligevel ikke os, der styrer.

Louise Falkenberg

BLOGINDLÆG: 
Brown Rusty Mystery Novel Book Cover



Teal Gold Fun Neon Glitter Sale Instagram Post

Brown Photo Overlay New Collection Coming Soon Instagram Post





Kategorier