EKLIPSE I FISKENE, SEPTEMBER 2024. KOSMISK SPORSKIFTE.

Teal Gold Fun Neon Glitter Sale Instagram Post
En af mine venner ringede i morges hjem fra Bangkok og viste på video, at de var oppe i en af de højeste bygninger i Thailand. Udsigten var selvklart utrolig, i baggrunden lød musik og glade stemmer. Der var en magisk stemning.

Vi har en eklipse (måneformørkelse) på vej. Den sker natten til onsdag den 18. september 2024 og er på 25 grader Fiskene, så den vil aktivere alt man har på 24-26 grader i aspekt, især hvis det er i Fiskene eller Jomfruen, som er polariteten. Er du Guldmedlem, kan du under ”månedshoroskoper september 2024” se, hvilket livsområde der får naturlige afslutninger den kommende tid. Den kan dog sagtens have været undervejs et stykke tid.

En eklipse er altid skæbnebestemt. Det er en form for kosmisk assistance så brikkerne lige bliver lagt på plads efter, at vi med vores frie vilje i vores liv har placeret dem mere eller mindre optimalt for fremtiden.

Når vi er i Fiskenes tegn som her på de sidste grader OG Neptun er i konjunktion OG Pluto er tilbage i Stenbukken på de allersidste grader er der kun et at gøre, og det er at overgive sig.

I forvejen formørkes historien altid når det er en formørkelse, så det der fylder i forgrunden kan senere vise sig at være mindre vigtigt end det, der foregik i baggrunden. Neptun elsker at fylde glimmer, glitter, magi og et drys løgn eller illusioner på, så hvis man føler sig lidt rundtosset, forvirret eller i en drømmetilstand og ikke er oppe i en af de højeste bygninger i Thailand lige nu, tager det til de kommende uger.

Når det så er sagt, så er de sidste grader af Fiskene open space. Det er et tomrum, hvor potentialet er enormt. Vi ved måske ikke hvordan og hvorledes, men det er meget muligt at vi føler hvor stort noget kan blive og at vi har naturlig støtte fra kosmos.

Eklipsen er samtidig forpremieren på de store temaer fra januar 2025-juli 2026, når den Nordlige Måneknude er i Fiskenes tegn. Til den tid er vi færdige med den udtalte "se mig" og "mig først" assertive Vædderenergi og falder ned i det kosmiske void forbundet til altet og intet. Forbundet til menneskeheden og den kollektive underbevidsthed.

Der kan derfor for tiden være et åbenlyst, men naturligt skifte i vores drømme og mål. Eklipser erstatter altid. Noget fjernes og erstattes af noget andet. Det er det åbenlyse eksempel på, at energi aldrig kan destrueres, men kun antage ny form.

At vi får denne tidlige eklipse hele 4 jordiske måneder før perioden egentlig går i gang er ikke bare på grund af de understrømme, Fiskene kommer med – vores nye kapitel kan være noget der har været mange liv undervejs – det fortæller os også, at vi har som den primære opgave at holde kroppen og især nervesystemet i balance. Eklipsen står i en kvadrat til Jupiter og opposition til Merkur i Jomfruen, hvilket kan give mental stress over alle de detaljer og facts og logik og hvordan skal alt det her dog komme til at spille sammen.

Hvad skal det hele ende med?

Det ved vi ikke. Vi må stole på afslutningerne og de nye begyndelser. Det kan være en helt ny identitet eller et helt nyt liv, man er ved at transmogriffe til.

De store temaer de kommende år bliver mental sundhed og spiritualitet. Det er alle tiders tidspunkt at detoxe omgivelser og sig selv, og især at slippe afhængigheder, der rammer nervesystemet. Sorry, men ja – det er også kaffe, the, cola osv.

Det kommer selvfølgelig an på, hvor mærket man er af det her, men sensitiviteten er højnet væsentligt og den kan stå på max i næste uge. Fiskene er den uendelige strøm igennem os. Det er det liv, som altid er. Det er, hvor døden ikke findes og det er højfrekvent energi for en menneskekrop. Der dannes aftryk af det, der her strømmer igennem, hvilket er endnu en god grund til at overveje hvilke energier man omgiver sig med.

Derfor kan vi kun følge med strømmen nu ved dette startskud. Strømmen vil ligne en drøm, den vil være magisk og vi kan hurtigt hoppe ind på den nye frekvens. Der er måske andre omstændigheder, andre mennesker, en anden dagligdag, men vi bliver tunet ind på noget der især fra januar 2025 begynder at tage fart.

Det er naturligt at længes efter det næste, og det er Fiskenes boldgade. Saturn er i samme tegn, men er tilpas langt væk til at tilbyde os en bro over til drømmen, men at der ikke er noget med at ase og mase og knokle sig over broen.

Noget af det, der afslutter nu kan dog også være en drøm, vi har haft og måske endda bygget på. For det tilfælde bliver vi tydeligt vist, hvorfor vi ikke vil have det vi troede vi ville have. Hvem der er hvem i historien. Hvad illusionen, løgnen, (selv-)bedraget har været.

Og her kommer det andet store tema for 2025-2026 ind i billedet: intuition. Det er Fiskenes område, og det er vores allerbedste pejlemærke de kommende år.

Nogle af de afslutninger vi vil se og opleve som 2024 går på hæld er ”forudbestemte”. De er naturlige, det er fordi cyklussen er slut.

Andre afslutninger vil tydeligt vise os, hvor noget slutter fordi det ikke har nogen eksistensberettigelse. Det er der vi har gjort eller bygget noget af uhensigtsmæssige årsager. Hvor vi har gået igennem en karmaopbyggende proces vi kunne have undgået, hvis vi fra starten havde lyttet til vores intuition. Det er også noget den sidste passage med Pluto i Stenbukken trykker på. Vi ser konsekvenserne af vores handlinger på godt og ondt.

Der er meget at snakke om ved denne eklipse, og som sagt er det kun en forsmag på næste afsnit af den kosmiske tv-serie, vi alle deltager i.

Det er ikke til at vide, hvad der kommer. Vi kan i dette tilfælde kun vide, at potentialet er enormt og at det er fyldt med magi, sang, dans, latter og kærlighed. Ellers ville det ikke være Fiskene.

Udsigten fra det højeste tårn er smuk og det bedste vi kan gøre, er at overgive os til det kosmiske sporskifte for vores skæbne venter uanset hvad vi synes om det og ellers havde planlagt.

Louise Falkenberg
Bliv Guldmedlem og bliv klædt på til optimal navigation året rundt lige her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/ 

Kategorier