MERKUR I JOMFRUEN, SEP 2024. A CRAZY LITTLE THING CALLED BOHEMIAN RHAPSODY.

Merkur i jomfruen sep 2024 louisefalkenberg.dk
Det kan godt være, at DMI melder efterårsvejr fra i morgen mandag den 9.9.2024, men det er ikke sikkert at vi synes det er så stort et problem, når vi kommer til mandag morgen.

Merkur, planeten for kommunikation og netværk kommer mandag morgen tilbage i Jomfruens tegn, hvor Merkur er i allerbedste form. Uanset om vi skal på arbejde, søge et arbejde, i skole, planlægge, researche, organisere eller på anden måde være mentalt aktive, har vi alletiders støtte til at være de skarpeste knive i skuffen de næste par uger.

Vi har en eklipse (måneformørkelse af skæbnebestemte proportioner) på vej, og da den er i Fiskenes tegn har vi for tiden et element af drømmeland. Der er lidt magi og måske lidt forvirring over det hele, og hvad det skal blive til. Merkur i Jomfruen hjælper os til at holde jordforbindelsen og finde praktiske løsninger på selv det mest illusoriske.

Det er endda en fremragende periode for at splitte sine drømme, planer, ideer og projekter til atomer for at gennemtjekke hver enkelt detalje, så der ikke venter ubehagelige overraskelser senere hen.

Merkur i Jomfruen elsker dagligdagen og at bruge sine mentale muskler, så skulle vi afsted til stranden endnu en sommerdag ville vi nok alligevel ligge og lægge planer i hovedet. Det er en rimeligt rolig uge, der venter forude og den slutter i weekenden af med nogle af årets bedste energier.

Derudover er Venus også hjemme i Vægtens tegn for tiden, så uanset hvad vi måtte have af udfordringer, arbejde, pligter og ærinder er der altså et element af, at det alligevel er meget underholdende, festligt og fylder os med glæde.

Den legendariske forsanger i bandet Queen, Freddie Mercury,
havde et horoskop der primært var en skøn blanding af Jomfruen og Vægten. Han havde selv Merkur i Jomfruen, hvilket gav det her perfektionistiske og skarpe sangtalent, og med både Venus, Mars og Jupiter i Vægten kunne han ikke bare lege med polerne, han kunne også æstetisk få det hele til at gå op i en højere enhed.

Sagnet fortæller, at han skrev sangen ”A crazy little thing called love” på 10 minutter. Sagnet fortæller også, at det tog ham 7 år at færdiggøre mesterværket ”Bohemian Rhapsody” og var ved at drive de andre bandmedlemmer til vanvid undervejs, da de skulle optage galileo-delen om og om igen.

De næste par uger står vi i noget af det samme. Er vi helt klar og brugte Merkur retrograd til at bygge op bag dæmningen, er det nu den falder og vi fyrer noget fantastisk afsted på 10 minutter. Jupiter i Tvillingernes trang til at gøre alting to gange til trods, kan Merkur i Jomfruen sætte den i skabet første gang.

Omvendt har vi måske brugt mange år på at blive klar til at levere noget legendarisk, som nu kan begynde at forme sig. Det er alletiders energier for at kreere et mesterværk – uanset kunstart – og for at skrive en bestseller, skrive sit livs sang, forme sit livs kreative projekt. Det, der har luret i mange år.

For et mesterværk bør det være. Det bør i hvert fald være intentionen med al den Løve-energi, Merkur gik igennem i sin retrograd. Det skal være vores passion, vores unikke udtryk og det skal være stort i slaget. Rigtigt stort i slaget. Det skal være legendarisk, det skal være et mesterværk. Det skal være vores indre royale Løve værdigt.

Jomfruens polaritet er Fiskene, det er de andre verdener. Det er magien, det er fantasien og eventyret – og det er den eklipse-energi, vi har hul igennem til for tiden. Vi kan sagtens hacke os ind på en fortryllende energi og inspiration i disse dage. Den hjælper også til jordforbindelse hvis man er going slightly mad.

Uanset hvilken situation, man befinder sig i, er det nu tingene begynder at rykke igen. Man får svar på den der mail, man får løsningen på det der problem, tingene begynder at tage form. Det er alletiders mulighed for at optimere strukturerne i sit liv.

Louise Falkenberg

Want to break free? Bliv Guldmedlem og vær optimalt klædt på året rundt. Det gør du lige her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/ 

Kategorier