MARS I KREBSEN, SEP-NOV 2024 (OG JAN-APRIL 2025). INSTINCT.

Brown Rusty Mystery Novel Book Cover
Mars skifter i aften til Krebsens tegn, hvilket ikke bare er et væsentligt energiskifte – det er også et, der vil have indflydelse i vores liv mange måneder frem. Det skyldes, at Mars kommer til at gå retrograd i Løvens tegn fra december 2024, hvilket groft sagt betyder at al action kommer til at være der hvor man har Krebsen og Løven placeret i sit fødselshoroskop frem til medio april 2025 (!).

Fødselshoroskopet kan man lægge gratis på hjemmesiden (se link nedenfor), hvis man ikke kender det. Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper september 2024” læse for din Sol og Ascendant, hvad Mars i Krebsen til at begynde med betyder for dig og hvilket livsområde der er aktiveret på hvilken måde.

Hvor Venus er det vi ønsker er Mars måden, vi får det på. Pr traditionel astrologi er Mars ikke ellehammervild i Krebsens tegn, da det er et sensitivt tegn styret af Månen. Krebsen hersker over vores inderste følelsesmæssige fundament og de mest sårbare områder, typisk hjem, hjemland, familie og lignende og her ønsker
Månen ikke al den fyr og flamme da det kan skabe problemer.

Fordi Krebsen er forbundet til vores instinkter og barndom er det meget, meget let at reagere på noget i nutiden, der egentlig er en projektion eller overreaktion grundet noget, der hører barndommen til. På instinktplan er det ubevidst. Krebsen er sin sensitivitet til trods absolut ikke et roligt tegn, tværtimod er aggression og vrede en stor del her, og er man ikke opmærksom kan det komme ud på en passiv aggressiv måde – ikke mindst fordi noget kan føles mere personligt end det måske er ment. Både Krebsen og Løven kan være særdeles nærtagende og overbeskyttende, så det er godt at kende eller udforske sit eget forhold til konflikt, vrede og aggression.

Mars kan føle sig spærret ind i Krebsens tegn, hvilket giver en eksplosiv følsomhed hvor man måske prøver at løse et problem på en måde, så det bare skaber flere problemer – lidt ligesom børn kan have tendens til. At gøre noget i affekt er i høj grad en Mars i Krebsen-ting, og fordi Månen er planethersker kan man reagere på noget, der føles lige nu. Månen skifter hele tiden, og det gør vores temperament også.

Det er i hvert fald værd at være opmærksom på ovenstående så man ikke ryger ind i en evighedskarma uden grund fordi der lige var en, der overhalede en i trafikken og man så kommer i tanke om, hvordan man hele sit liv er blevet ”overhalet” af alle andre og at det startede med ens søskende. Agtigt.

På det meget positive plan har vi 7 måneder til at styrke noget, der lige nu føles svagt og sårbart ligesom vi også kan forsvare det. Det kan være alt fra familie til økonomi til helbred til egen sensitivitet. Mars i Krebsen er måske følelsesmæssigt impulsiv, men den er også god til instinktivt at beskytte noget eller nogen, der har brug for det. Det er en fremragende periode at bruge sin mavefornemmelse som brændstof.

Fordi det er så usædvanlig lang en periode kan vi lige se på tingenes tilstand her ved Mars´ indtræden i Krebsens tegn. Det er nemlig en ret speciel periode, hvor Venus i Vægten sammen med Eros og Juno (partnerskaber) befinder sig på den Sydlige Måneknude – endda på det eklipsepunkt, vi havde i april 2024.

Teoretisk set er det her lige til højrebenet. Venus i Vægten handler om vores forhold. Det kan være eksisterende forhold og det kan være vores måde at gøre forhold på. Den Sydlige Måneknude er lokummet, så der er for tiden karmiske passager hvor vi skyller et eller flere forhold ud, eller vores måde at gøre forhold på. Relationer er nok ret store temaer for os lige nu.

Mars i Krebsen viser, hvor i disse forhold (som kan være professionelle såvel som private) vi har eller har haft tendens til at relatere ud fra vores indre barn. Det er barndoms issues, mor og far osv. Ønsker man at relationen skal bestå, må man blive voksen og så er det jo om at se, om forholdet er skabt til det.

Det er ret udtalt da det hele er i kvadrat til den Nordlige Måneknude og vi samtidig har Merkur i Løven. Sidstnævnte har ikke tænkt sig at være i nogen form for relation, hvor den ikke respekteres som den person den er og hvor der ikke er plads til at udvikle sig autentisk. Merkur i Løven skal kunne shine. Jeg skal shine, du skal shine, vi skal begge shine i det her forhold.

Plutos sidste runde i Stenbukkens tegn frem til november 2024 kan også være det endelige dødsstød i forhold til at gøre forhold, som vores forældre gjorde det eller som normerne har dikteret. Normer, der på energetisk plan for længst er opløst.

Jeg kunne blive ved med at nævne startopstillingen for Mars i Krebsen, der er så mange energier og arketyper involveret.

Ovenstående er essensen. Vægten handler primært om balance, om at skabe ligelige voksne forhold, hvor der er 50/50 give and take. Det der med at ofre sig unødigt for noget eller nogle skaber ret dårlig karma nu, især med Saturn i Fiskenes stopskilt for det søde og romantiske liv som martyr.

De næste 7 måneder bliver vi altså triggered i dagligdags situationer, og ideen er ikke at lade barndommens uforløste traumer eller ubevidste mønstre gå ud over kassepersonen, buschaufføren eller den der idiot på Facebook.

Mars i Krebsen er meget hooked på at beskytte hjemmet og familien, herunder hjemlandet, hjemmeholdet og det familiære, så vi ser nok sådan noget Brøndby-FCK nå ekstreme højder og kampe med nogle, der vil have deres land, hjem og/eller familie igen. Det er store temaer.

Som en sidste ting kan Mars være inflammation. Krebsen og Løven er hjertet og brystet. Den åbenlyse forbindelse til eventuel inflammation frem til medio april 2025 er uforløste, følelsesmæssige temaer.

Louise Falkenberg
Læg dit fødselshoroskop gratis her: https://www.louisefalkenberg.dk/horoskop
Bliv Guldmedlem her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/
 

Kategorier