NYMÅNE I JOMFRUEN, 3. SEP 2024. ALICE I VIRKELIGHEDSLAND.

Story Structure Education Presentation in Cream Green Friendly Hand Drawn Style
Tirsdagens nymåne i Jomfruen er et fremragende tidspunkt at begynde at sætte noget i system. At planlægge og lægge endelige mål med overskuelige delmål på vejen dertil. Som september skrider fremad har vi måske nogle skæbnebestemte begivenheder på vej hver især, men det er ikke klarhed, der mangler.

På dette tidspunkt af året er alt åbenlyst. Især i et drageår som dette. Vi ved godt hvor kærligheden, passionen, fremtiden og gnisten er eller ikke er. Det ved vi skam godt. Om vi vil indse og handle på det, er en anden historie.

Nymånen i Jomfruen er en årlig hændelse, der altid er lidt kedelig. Jomfruen er sund at have efter Løvens intense passion og ofte drama. Der bliver lige smidt lidt sand på bålet og vi kan koncentrere os om hverdagen for en stund.

I år er Jomfruen dog blevet en anderledes skive pålæg mellem to uventede stykker brød, nemlig Saturn og Neptun. To planeter, der er i direkte modsætning til hinanden. Hvor Saturn bygger, opløser Neptun. Det er en bizar sandwich. Derfor kan den kommende måned sagtens føles som om, vi er Alice (jeg ved ikke hvem den mandlige ækvivalent er…Allan?) i eventyrland.

Der er absolut mirakler i kakkelovnen og verden kan have et anstrøg af psykedelisk for tiden. Det er Neptun. Samtidig er Saturn realistisk og voksen, så Den Gale Hattemager skal en tur på arbejdsformidlingen og Filurkatten i skumbad for at få vasket striberne af. Jeg regner med, at vi alle ved, at Den Hvide Kanin er et symbol for uskyld og renhed.

Eller kokain.

En af delene.

Nåh, men pointen er at det er blevet hverdag og det er tid til at vi på en realistisk måde begynder at konkretisere vores drømme. Der er ikke brug for lange snakke og forklaringer. Jomfruen lærer på stedet og healer hurtigt. Der er ting, steder og situationer vi ikke skal være i længere eller vi skal måske bare fjerne os selv fra det, der er i vejen for vores succes.

Bum bum.

Der er en simpel vej, og den er fremad. Jomfruen er bevidst, effektiv og smart. Det er godt at gøre tingene rent, ordentligt og grundigt i denne proces.

Saturn står overfor og tynger, hvilket typisk vil vise sig som
1 ) En form for test eller modstand. Nogen venter på noget fra os, det er svært at komme i gang, komme videre etc. Det er måske hårdere, sværere eller mere arbejde end vi havde forventet

Eller

2 ) Vores krop reagerer. Med Neptun og Saturn involveret råder intuitionen over kroppen som ikke må ignoreres i denne ellers mentale proces. Måske skal vi tage et skridt tilbage fra dagligdagen, hvis kroppen siger det. Hvad siger kroppen? Hvad er vigtigt på sigt? Det kan for nogle være godt at se, hvad navlen gemmer på.

I 2025 (til juli 2026) kommer den Sydlige Måneknude til at være i Jomfruens tegn. Det er et stort tegn på, at vi skal efterlade en måde at gøre dagligdag på. For mange mennesker kan det betyde, at arbejdet eller måden at arbejde på ikke længere vil være relevant, især i forhold til hvor meget det fylder eller er struktureret i hverdagen og kroppen kan reagere kraftigt, hvis det ikke bliver respekteret. Det gælder allerede nu med eklipsen på vej.

Saturn byder os under denne nymåne at være meget realistiske omkring de langtidsudsigter (eller mangel på samme) vores job eller samfundsrolle har, især hvis det er i en form for servicefunktion. Pluto er i dag den 2.9 trådt tilbage i Stenbukkens tegn for for sidste gang for at destruere traditionelle strukturer, der ikke skal med i fremtiden, en gang for alle og her taler vi især arbejde generelt.

Saturn lægger op til at være voksen nok til at tage de rette beslutninger. Som nævnt er det ikke et spørgsmål om hvad der er hvad, men snarere hvad der skal i hvilke kasser. Er noget hårdt, umuligt eller for fantasifuldt spilder man nok sin tid for det er ikke der vi er nu.

Endelig er det fint at gøre tingene hurtigt. At gribe chancen og lige ringe fordi man overhørte en samtale om en ledig bolig, job osv og tre dage senere har man det, man ønskede. Jupiter i Tvillingerne er hurtigt. Jomfruen er hurtighurtig.

Det her handler dog ikke om at opnå noget. Dette er en del af rejsen mod et større mål. Især i september giver livet os selv, vores primære job er at fortsætte igennem eventyrland og lade mennesker, begivenheder, jobsamtaler eller hvad det måtte være skylle igennem os til noget rammer plet. Ligesom når man ryster de sier med masser af sand i Legoland og der til sidst kun er guldkorn tilbage (det havde man i hvert fald da jeg var barn).

Pointen er, at der ingen grund er til at ase og mase for at gøre et sandkorn til et guldkorn. Ser man den lejlighed og det ikke er et slam dunk, er det nok et nej. Der skal være et element af perfekt og naturligt, når Jomfruen er involveret. Så går man ud af døren og støder ind i naboen der tilfældigvis lige har sat den perfekte lejlighed til salg.

Agtigt.

Det er derfor vi er Alice og Allan i et virkeligt eventyrland. Der er tonsvis af muligheder. Noget er ægte, andet er varm luft. Noget er for os, andet er for andre.

Det er tydeligt og det er naturligt. Jomfruen er et meget naturligt tegn. Alle vil gerne være vigtige i et drageår, men man må acceptere sin situation og det naturlige udfald. Nogle svæver som sommerfugl og stikker som en bi. Andre svæver som en fasan og stikker som en sensommerhveps.

Alt er muligt og alt er magisk.

Det er jo et eventyrland.

Vi er Alle i Eventyrland.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du i databasen under ”månedshoroskoper september 2024” se hvilket livsområde der aktiveres for dig ved nymånen. Læs for din ascendant for at vide, hvad der allerede ligger i kortene og for dit soltegn for at se hvor du selv kan bruge ressourcer på at udvikle dig yderligere. Månetegnet indikerer primært en indre oplevelse der sjældent vil have et udfald i form af fysisk manifestation.
Ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen og tilmeld dig her: https://medlem.louisefalkenberg.dk 

Kategorier