VENUS I VÆGTEN, AUG-SEP 2024. FAUX FUR.

Brown Photo Overlay New Collection Coming Soon Instagram Post

Hvis vi lige kan få alle Vægte til at stille sig op på en pæn række med jeres perfekte outfits og manerer til ug med kryds og slange, ville det være godt. Herefter skal vi bede jer om alle at sige følgende i kor:
”nej”

Den tager vi lige en gang til.

”nej”.

”Der blev sagt NEJ”.

Venus er netop trådt ind i Vægtens tegn, hvor hun har tænkt sig at blive til den 23. september. Det betyder ikke bare, at det for første gang i lang tid lysner for Vægten samt hvor vi har Vægten placeret i vores horoskop. Det betyder også, at Venus er kommet hjem og at kærlighed og partnerskaber har bedre udviklingsmuligheder end de har haft i lang tid, både privat og professionelt.

Det har ikke været Vægtens år, som jeg adviserede inden årsskiftet, i hvert fald ikke indtil nu. Forude venter dog en dejlig passage med Venus her ligesom Vægt-placeringer landet over kan se frem til skæbnebestemte, nye begyndelser de kommende måneder – sikkert der, hvor der gik totalt knaldhætte i den i foråret 2024.

Er du i tvivl om hvor du har Vægten placeret, kan du altid lægge dit fødselshoroskop gratis på louisefalkenberg.dk. Venus her vil forsøde og smukkesere tilværelsen den kommende tid, hvilket også kan være økonomisk. Er du Guldmedlem, kan du i app´en under ”månedshoroskoper august 2024” læse hvilke livsområder det gælder for dig (læs for din Sol, Ascendant og Måne for et mere nuanceret billede).

Venus i Vægten er fremragende for forhandlinger, kontrakter af alle slags, samarbejde, spejling, samtaler, sparring og lignende. Pluto når lige at være med et par dage i Vandmanden, og kunne godt tænke sig at vi også har fokus på vores rolle som en del af et netværk i samfundet og i verden. Jo, måske går vi alene i supermarkedet og handler, men der er også andre kunder, der er medarbejdere, der er endda de mennesker der har leveret, plukket, produceret varerne osv.

Og så er vi også i et Drageår med en Nordlig Måneknude i Vædderen, som ønsker at vi finder balance mellem vores individualitet og vores partnerskab med omverdenen. Balance i form af gode grænser. Vi kan have ændret os meget indtil nu i dette år, og måske begynder tingene nu at blive akavede med visse relationer eller måder at relatere til andre på. Merkur i kvadrat til Uranus kan komme med overraskende beskeder og indsigter.

Venus i Vægten kommer også til at være på den Sydlige Måneknude, som er det vi efterlader ligesom hun rejser med Lillith. Sidstnævnte kan være uber b*itchy i Vægtens tegn, især ”stærke kvinder imellem” (kalder vi det bare), så det gode er at placeringen neutraliserer Lillith for en stund.

Det, der kan være et problem for nogle er, at akavet bliver en underdrivelse, hvis vi endnu ikke har fundet denne her gyldne middelvej i vores relationer. Vægten er kendt for sine diplomatiske evner, der kan være så gode at der glattes ud og findes kompromiser når det ikke er det bedste at gøre.

Det er ikke det bedste at gøre, hvis vi på nogen måde går på kompromis med den, vi er. Det er hele pointen med energierne i 2024. At andre ikke kan definere hvem vi er og hvad vi har brug for. Det er uanset om det er familie, partnerskaber, venner, nabolag, organisation eller samfund.

Venus er denne gang sjældent stærk med en trigon til Pluto, så der er lige så meget fokus på os selv som på den anden eller de andre. Venus i Vægten ønsker kun ligelige partnerskaber, hvor der gives og tages 50/50. Pluto hjælper to selvstændige enheder til en højere frekvens, så vi høster på højere niveauer ved eklipsen i oktober.

Venus i Vægten er nem at forstå. Det handler om fair og gensidige partnerskaber, men at de kun kan eksistere på en sund måde, hvis vi er ligeværdige partnere. Hvis vi ikke er bange for konflikter, er bange for hvad andre synes om vores sandhed eller forfalder til codependency, hvor vi ikke kan stå emotionelt i os selv.

Det er ikke en tid for at glatte ud, hvis det ikke er ens job eller problem. Et nej er et nej, ens sandhed er ens sandhed. Tingene bliver måske lidt krøllede, når man står stærkt i sig selv, til gengæld er man lettere, friere og har mere selvrespekt. Vi kan kun spejle os i det, der gensidigt spejler og giver igen på samme niveau.

I en mindst lige så vigtig boldgade forbinder jeg også Venus i Vægten med fashion, så det skal vi lige have med. Overgangen fra sommer til efterår er altid fantastisk, der er så utroligt smukke farver, lys og omgivelser. Vægten er kendt for sin skønhed og ofte sin gode stil, så har man overvejet at opgradere sit udseende og garderobe, får man næppe bedre energier end det her.

Min egen fashiondame sendte i morges en mail med inspiration med efterårets tendenser, og udover de sædvanlige efterårsfarver som olivengrøn, cremebruleeorange og cerutbrun ser vi dette efterår også dyreprint og faux fur tilbage på arenaen. De sidste to bebrejder jeg Merkur i Løvens tegn, så spørgsmålet er om den holder når den kritiske Jomfru overtager brillerne senere i september, men man har da lige et par uger til at flashe leopardtoppen og den brændbare pels.

Både Vægten og Løven er dog kendt for deres stil og elegance, så igen – måske er det ikke kun ens selvrespekt der har brug for en opgradering, måske er det også en tid at højne kvaliteten af sit udseende så det passer til vores ”nye jeg”. Chiron i Vædderen er i flot trigon til den Merkur i Løven, så vi er lidt mere modige og står stærkere i os selv nu.

Min veninde skrev i 90erne et surt brev til H&M, hvor hun klagede over, at str 38 kom i så mange forskellige størrelser, ha ha. Hun fik aldrig svar, men det minder mig lidt om det her. Hvis tøjbutikken ikke har et godt match til vores nye jeg, skal vi måske kigge på at få skræddersyet noget tøj. En klipning i et højere prisleje kan gøre underværker, ligesom gode sko ikke bare åbner døre – de sparker dem ind. Drageåret minder os også om, at det at være velklædt, velfriseret og velplejet viser nye veje og mindsker problemer.

Personligt er jeg hverken til dyreprint eller faux fur (eller nogen slags pels), men pointen er nu også at man står i sin sandhed, hvilket måske er på tide selvom der nok ryger et par flinkeskoler af panden eller bliver hevet et par fauxfjer ud af pelsen denne gang.

Det kan betyde et ja til nogle og et nej til andre.

Det kan betyde farvel til et partnerskab, hvor vi har prøvet, men der ikke er mere energi.

Det kan betyde, at vi re-evaluerer vores relationer helt tilbage til barndommen. Alle former for behagesyge skal have dødsstødet nu.

Det handler om forholdet til alle, men mest af alt om det vigtigste forhold – nemlig forholdet til os selv.

Louise Falkenberg

Bonusinfo: Cardiganen er inde igen (jeg vidste ikke, at den havde været ude), men den skal være uden lommer og knapper. Følg Louise for flere fashiontips 😄🌟😎👉👉

 

Ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen og tilmeld dig her: https://medlem.louisefalkenberg.dk 

Kategorier